Vælg din uddannelse
EUD og EUX Business
MENU

10. klasse - brobygning EUD og EUX Business, Handelsskolen

Formål:

EUD og EUX Business er erhvervsuddannelser for dig, som gerne vil arbejde i en butik, i en handelsvirksomhed, hvor du handler med andre virksomheder, eller på et kontor. Hvis du vælger EUD Business, kan du efter Grundforløb 1 og Grundforløb 2 komme i lære inden for butik eller handel og sælge alt lige fra tøj, sko, fødevarer, skønhedsprodukter, biler, elektronik og meget mere. Hvis du vælger EUX Business, skal du efter Grundforløb 1 og Grundforløb 2 fortsætte 1 år på Studieåret, hvor du får fag på gymnasiale niveauer, og du kan efter studieåret komme i lære både inden for butik, handel og kontor, hvilket vil sige, at du også kan arbejde inden for revision, ejendomshandel, økonomi, administration, lægesekretær og meget mere. Fagene på gymnasialt niveau betyder, at du senere kan vælge en videregående uddannelse, som f.eks. politibetjent, pædagog, finansøkonom og lærer.

På både EUD og EUX Business møder du helt nye handelsskolefag som f.eks. erhvervsøkonomi, afsætning og engelsk, men du møder også velkendte grundfag som dansk, engelsk, samfundsfag og matematik.

Indhold:

Hvis du vælger brobygning på EUD og EUX Business, vil du blive præsenteret for uddannelsen og du vil blive vist rundt på skolen. Du vil møde både lærere og elever, som går på skolen. Du vil komme til at prøve at arbejde med fagene selv, så du kan fornemme, hvordan det er. Eleverne vil fortælle om dagligdagen på skolen, og om de mange ting, som sker ud over den daglige undervisning, f.eks. Dragebådsregatta, studieture, spændende oplæg for alle elever, projekter i samarbejde med rigtige virksomheder, fredagscafeer, fester og meget mere. I forhold til tidligere brobygning vil du komme til at arbejde mere dybdegående med en virksomhedscase, hvor du får mulighed for at møde de nye fag fra uddannelsen, f.eks. erhvervsøkonomi, It og afsætning. Du vil på den måde få en god mulighed for at fornemme, hvordan det er at gå på EUD og EUX Business, og dermed bedre kunne træffe dit valg af ungdomsuddannelse.

Arbejdsform:

Ud over at møde elever, som går på uddannelsen, vil du møde klasseundervisning med skolens lærere, samt gruppearbejde.

Om os

EUD OG EUX Business udbyder merkantile erhvervsuddannelser inden for butik, handel, kontor og finans.
Vi er en skole med nærvær, projektorienteret undervisning, fællesskab og fokuserer på det praksisnære.

Kontakt

EUD og EUX Business
Lerpyttervej 52
7700 Thisted
Telefon: 99 19 19 19