Vælg din uddannelse
EUD og EUX Business
MENU
”EUX er det rigtige for mig, fordi jeg kan blive dygtig til mit håndværk og læse videre.”

”EUX er det rigtige for mig, fordi jeg kan blive dygtig til mit håndværk og læse videre.”

Jeg sigter efter at blive dygtig til mit håndværk

 

Daniel Pallesgaard Hundahl på 17 år hjælper altid til i familien, hvis der er praktiske opgaver, der skal laves. Sidste projekt var et anneks hjemme i haven. ”Jeg føler, jeg har håndelaget, og så synes jeg, at træ er et spændende materiale, fordi det er levende. Der er så mange muligheder med træ.” Daniel begyndte på grundforløbet i Træfagenes byggeuddannelse i sommers, og målet er at læse EUX Tømrer.

Selvom Daniel kun har været i gang med sin EUX uddannelse i et halvt år, er han alligevel blevet en del af et stort netværk med sine medstuderende. ”Vi er mange unge, der kan et håndværk, og vi hjælper hinanden. Jeg vil en dag gerne renovere mit eget hus og bygge til, og så er det jo fedt at have et stort netværk af dygtige håndværkere.”

Når Daniel ikke er i værkstedet eller i klasseværelset, er han oftest i gang udenfor i den friske luft. ”Jeg surfer, sejler og går på jagt, og det er vigtigt for mig, så jeg kan komme væk fra alt elektronik.” Når Daniel er på jagt, handler det om at være tilstede i naturen, se og lytte. ”Jeg vil have et arbejde, hvor jeg kan være ude i den friske luft og være dygtig til det, jeg laver – det er vigtigt for mig.”

Der findes i alt 46 EUX uddannelser. Med en EUX bliver du faglært og student samtidig. På EUC Nordvest udbyder vi 19 uddannelser som EUX.

Jane Hagelskjær
Jane Hagelskjær
Vejleder, Mentor
Stifinderen
Mobil: 30 10 65 51

Elsebeth Overgaard
Elsebeth Overgaard
Vejleder, Mentor
Stifinderen
Mobil: 30 10 65 96

Om os

EUD OG EUX Business udbyder merkantile erhvervsuddannelser inden for butik, handel, kontor og finans.
Vi er en skole med nærvær, projektorienteret undervisning, fællesskab og fokuserer på det praksisnære.

Kontakt

EUD og EUX Business
Lerpyttervej 52
7700 Thisted
Telefon: 99 19 19 19