EUD og EUX Business
Arrangementer

EUD og EUX Business forbereder dig fagligt på fremtiden - men vi skal også have det sjovt.

I løbet af skoleåret afholder vi forskellige arrangementer, som veksler mellem fagligt og underholdende indhold.

Dragebådsregatta

Hvert år afholder vi den berømte dragebådsregatta, hvor elever fra hhx, htx og handelsskolen dyster mod hinanden i dragebådssejlads i Thisted. Der bliver også kæmpet i alverdens andre dyster og overrakt fine præmier til slut. Dagen afsluttes med en fælles fest for alle deltagerne.

Temaprojekter

I løbet af året sætter vi fokus på et eller flere temaer, som vi herefter arbejder med på alverdens måder - både fagligt og socialt. Vi har f.eks. tidligere haft temaprojekter om sundhed og valget i USA.

Motionsdage

Når man rører sig, får man ilt til hjernen, tænker bedre og så er der chance for et grin eller to. Vores motionsdage er derfor en vigtig del af din uddannelse.

Motionsdagene planlægges i løbet af skoleåret, og du finder info på skolen om næste tid og sted.

Branchedage

Når du har afsluttet dit grundforløb, skal du videre med din uddannelse. Som inspiration til at finde en praktikplads og skabe kontakt mellem dig og erhvervslivet, arrangerer vi branchedage. Til branchedagene kommer repræsentanter fra en række virksomheder på besøg på EUC Nordvest, så du har mulighed for at møde dem og få en snak.

Fælles arrangementer

Med jævne mellemrum vil der være foredrag, musik eller anden underholdning på EUD og EUX Business. Elevrådet er bl.a. med til at bestemme og planlægge arrangementerne og deres indhold.

EUD OG EUX Business udbyder merkantile erhvervsuddannelser inden for butik, handel, kontor og finans.
Vi er en skole med nærvær, projektorienteret undervisning, fællesskab og fokuserer på det praksisnære.

EUD og EUX Business
Lerpyttervej 52