EUD og EUX Business
Skolemiljø

EUD og EUX Business har alt det, du skal bruge til din skolegang.

På EUD og EUX Business (både i Thisted og i Nykøbing Mors) har vi alle de faciliteter, du skal bruge som elev. Lokalerne er moderne og indrettet, så du får det bedst mulige læringsmiljø.

Internet og computerrum

Der er gratis indernet, som dun kan koble dig på. Derudover har vi computerrum, som du kan gøre brug af f.eks. i forbindelse med gruppearbejde og lign.

Kantine

Du kan hver dag købe mad og drikkevarer i kantinen til rimelige priser. Både i Thisted og Nykøbing Mors serverer kantinen sund og velsmagende mad.

Få dagens menu fra kantinen i Thisted serveret direkte på telefonen.

Stop2Shop

I Thisted har eleverne deres egen butik, Stop2Shop, som de skiftes til at have ansvar for. Butikken har løbende forskellige temaer, som er med til at skabe et spændende og vekslende miljø på skolen. Når butikken er åben, sælger eleverne det, der passer til det tema, de arbejder med. Arbejdet i butikken vil give dig praktisk erfaring inden for udsmykning, salg, kundeservice og økonomi.

Andre faciliteter

Både i Thisted og i Nykøbing Mors har vi gode lokaler og fællesarealer til gruppearbejde og hygge i frikvartererne.

EUD OG EUX Business udbyder merkantile erhvervsuddannelser inden for butik, handel, kontor og finans.
Vi er en skole med nærvær, projektorienteret undervisning, fællesskab og fokuserer på det praksisnære.

EUD og EUX Business
Lerpyttervej 52