Vælg din uddannelse
EUD og EUX Business
MENU
Har du mødt vores projektkoordinator, Hanne?

Har du mødt vores projektkoordinator, Hanne?

Hvis ikke kan du hilse på hende her, hvor hun fortæller lidt om sin baggrund:

Jeg har været ansat på EUC Nordvest siden 1. maj 2017. Her varetager jeg stillingen som projektkoordinator i EU-projektet ’Vejen til varige jobs gennem kompetenceløft’, hvor jeg har til opgave at hjælpe ufaglærte voksne i uddannelse. Det være sig både dagpengemodtagere og kontanthjælpsmodtagere, som pt. står uden for arbejdsmarkedet, det være sig faglærte, som er i arbejde men hvis uddannelse er forældet, og sidst men ikke mindst er det ufaglærte, som er i arbejde, men som har behov for et kompetenceløft fra ufaglært til faglært.

Jeg er selv uddannet industritekniker og produktionsteknolog og har i en årrække været ansat hos Oticon som henholdsvis miljøkoordinator, direktionsassistent og projektmedarbejder. Senest har jeg varetaget en stilling som kvalitets-/logistik- og planlægningsmedarbejder hos Kellpo.

Jeg har stor erfaring med den koordinerende rolle og med at hjælpe folk videre, og så har jeg ikke mindst en stor kontaktflade og et stærkt netværk i lokalområdet. Min erfaring og mit gode netværk bringer jeg nu i spil i arbejdet med at hjælpe en masse gode mennesker godt i vej.

For mig er det en kæmpe tilfredsstillelse at hjælpe så mange så muligt videre fra, at de står ved ”Start” og skal til at danne sig et overblik over de mange muligheder, og til at de passerer målstregen med et svendebrev i hånden. Og så giver det generelt bare utrolig meget mening for mig at kunne bidrage til, at vi får flere til at vælge en erhvervsuddannelse, så vi kan imødegå det stærkt stigende behov for faglært arbejdskraft på fremtidens arbejdsmarked.

Hanne Søe-Christiansen
Hanne Søe-Christiansen
Projektkoordinator
Vejen til varige job
Mobil: 30 10 65 55

Om os

EUD OG EUX Business udbyder merkantile erhvervsuddannelser inden for butik, handel, kontor og finans.
Vi er en skole med nærvær, projektorienteret undervisning, fællesskab og fokuserer på det praksisnære.

Kontakt

EUD og EUX Business
Lerpyttervej 52
7700 Thisted
Telefon: 99 19 19 19