Vælg din uddannelse
Tekniske Erhvervsuddannelser
MENU
8. klasse - intro

8. klasse - intro

Mad og service

Hvorfor:
Vi vil gerne introducere dig til, hvad en uddannelse inden for mad indeholder og indebærer. Naturligvis vil vi gerne gøre dig nysgerrig på god mad – og hvordan det går hånd i hånd med det at være kreativ, idérig, arbejdsom og god til at bruge sanserne.

Hvad og hvordan:
På Mad og service går vi i køkkenet og ser, hvem der laver dagens bedste måltid. Du bliver introduceret til at færdes i et storkøkken eller et professionelt madværksted. Vi snuser til de forskellige fag – vi tilbereder en kødret med tilbehør fra det salte køkken, vi laver dessert fra det søde køkken og bageriet. Vi er en flok glade og professionelle fagfolk, som giver dig en rundvisning i afdelingen og fortæller anekdoter og konkrete facts fra fagene og uddannelserne.

Du bliver også præsenteret for vores helt nye skole – Nordic Food College – som åbner til august. Her bliver alt det, du kan ønske dig af et uddannelsessted: Venskaber, faglig identitet og fantastisk mad samt meget mere.

Vi slutter dagen af med at afsløre… Ja, det vil vi først afsløre, når I kommer og besøger os på Mad og service. Vi ses !

Det praktiske:
Du møder i afdelingen om morgenen. Her vil du få opbevaret dine ting (jakke og taske) sikkert, mens vi er i værkstedet. Der er mulighed for at låne egnet fodtøj. Desuden vil du blive udstyret med forklæde og hovedbeklædning af hensyn til dit tøj og hygiejnen i køkkenet.

 

Om os

De tekniske erhvervsuddannelser udbyder uddannelser, kurser og efteruddannelse inden for en lang række fagområder.
Vi har fokus på at skabe praksisnær undervisning, så du bliver udfordret både med hænder og hoved.

Kontakt

Tekniske Erhvervsuddannelser
Kronborgvej 119 og Bjørnevej 9
7700 Thisted
Telefon: 99 19 19 19