Vælg din uddannelse
Tekniske Erhvervsuddannelser
MENU
Om Nordic Food College

Om Nordic Food College

Nordic Food College (NFC) er et ny og spændende helhedsskole, der huser EUC Nordvests jordbrugs- og fødevareuddannelser.

NFC består således af to selvstændige afdelinger: Morsø Landbrugsskole (jordbrug) og Culinary (fødevarer).

På NFC høster vi frugterne af de gode synergieffekter, der ligger i at samle jordbrugs- og fødevareuddannelserne på ét sted. Det giver os nemlig en helt unik mulighed for at skabe den direkte kobling fra jord til bord, når vi med udgangspunkt i ’den gode smag’ skaber en lige linje mellem oplevelsen ved bordet og forståelsen i stalden og på markerne.

Endvidere er vi med Morsø Landbrugsskole selvforsynende på en lang række råvarer, hvilket kommer alle elever til gode. Det betyder nemlig, at den mad, der serveres i skolens kantine, langt hen ad vejen er produceret af eleverne selv – fra jord til bord.

Et visionært uddannelseskoncept

Vi er drevet af nysgerrighed, passion og en innovativ tilgang til fagene. Vi skal være udklækningssted for nye generationers madsyn, og derfor går vi heller ikke på kompromis med din læring. Vi brænder for det, vi laver, og vi er drevet af lysten til at afprøve, udbrede og udforske værdikæderne, lysten til at indfri potentialer og forny fag og praksis med henblik på at udbygge kvaliteten fra jord, stald og fjord til bord.

Undervisningen

Vores undervisning er tilrettelagt ud fra en klargøring til erhverv og virkelighed – her får du mere end blot en optankning af faglighed. Vi arbejder og lærer på tværs af faggrænser for at skabe en helhed og en bred forståelse for jordbrug og fødevarer. Undervisningen er opbygget omkring tidsvarende og aktuelle projekter inden for de enkelte uddannelser – men med tværfaglige elementer. Vi tager på ture, byder gæsteundervisere indenfor, arbejder med business-cases og meget andet. Her er du – med andre ord - garanteret et inspirerende og lærerigt undervisningsmiljø.

Rammerne

På Nordic Food College får du lov at boltre dig i helt nybyggede rammer. Faciliteterne er topmoderne, og vi går bestemt ikke ned på udstyret i de forskellige afdelinger og værksteder, der alle er indrettet med noget af det allernyeste og bedste udstyr. Ud over faglokalerne, finder du nicher til fordybelse, inspirerende omgivelser med plads til studier, områder til fælles oplæg, foredrag og samlinger.

Nordic Food College har endvidere en kostskoleafdeling, hvor vi bor sammen, lærer sammen, spiser sammen og hygger sammen. Det giver et helt unikt studiemiljø, hvor eleverne lærer hinanden godt at kende på tværs af årgange og uddannelser.

Fritiden

Som kostskoleelev på Nordic Food College bliver du en del af et stærkt sammenhold. Her er der god mulighed for at dyrke forskellige fritidsaktiviteter og mødes til hyggeligt samvær. Vi har bl.a. idrætshal, go-carts, billard, bordfodbold og bålplads. Herudover tager vi også på ture ud af huset, hvor vi bowler, sejler kajak, spiller lasergame, eller hvad vi nu synes er sjovt.

Rundvisning

Du er altid velkommen til at få en rundvisning på skolen. Så ring til os på telefon 30 10 65 31 og book en aftale.

 

Om os

De tekniske erhvervsuddannelser udbyder uddannelser, kurser og efteruddannelse inden for en lang række fagområder.
Vi har fokus på at skabe praksisnær undervisning, så du bliver udfordret både med hænder og hoved.

Kontakt

Tekniske Erhvervsuddannelser
Kronborgvej 119 og Bjørnevej 9
7700 Thisted
Telefon: 99 19 19 19