Vælg din afdeling
Tekniske Erhvervsuddannelser
MENU
Grundforløb 2

Grundforløb 2

På grundforløb 2 lærer du det, du skal bruge, når du skal i lære som bager eller konditor.

Grundforløb 2 er her, hvor du lærer alt det, du skal bruge for at kunne starte i lære som bager eller konditor.

Hvornår skal du starte på grundforløb 2

Du kan starte på grundforløb 2 når:

  • Du har bestået grundforløb 1 (for dig der er startet lige efter 9. eller 10. klasse).
  • Du er fyldt 25 år.
  • Du er under 25 år, og det er mere end et år siden, at du afsluttede 9. eller 10. klasse.

Om grundforløb 2

Grundforløb 2 varer som hovedregel 20 uger og afsluttes med en prøve. Det kan dog blive kortere, hvis du er fyldt 25 år og har relevant erhvervserfaring.

Mere info om optagelseskrav for dig, der er fyldt 25 år.

Indhold på grundforløb 2 

På grundforløb 2 skal du bl.a. arbejde med:

  • Fremstilling af de mest almindelige typer brød- og kager
  • Hvilke råvarer du skal bruge til forskellige typer brød og kager
  • Hvordan du beregner fiberindhold i bageri- og konditoriprodukter
  • Fødevaresikkerhed

Du skal også have naturfag.

Efter grundforløb 2

Når du har afsluttet grundforløb 2, skal du videre på hovedforløbet. 

NB: EUC Nordvest udbyder ikke hvedforløb på uddannelsen til Bager og konditor.

Se hvilke skoler der udbyder hovedforløbet

Om os

De tekniske erhvervsuddannelser udbyder uddannelser, kurser og efteruddannelse inden for en lang række fagområder.
Vi har fokus på at skabe praksisnær undervisning, så du bliver udfordret både med hænder og hoved.

Kontakt

Tekniske Erhvervsuddannelser
Kronborgvej 119 og Bjørnevej 9
7700 Thisted
Telefon: 99 19 19 19