Vælg din afdeling
Tekniske Erhvervsuddannelser
MENU
Gourmetslagter

Gourmetslagter

En gourmetslagter ved alt om, hvordan hver en del fra en ko eller svin kan laves til møre bøffer, mormors frikadeller eller en saftig steg.

Som gourmetslagter arbejder du typisk i en butik eller i et supermarked, hvor du både fremstiller slagterivarer og betjener kunder.

Efter grundforløbet på uddannelsen til gourmetslagter kan du have speciale som delikatesseassistent eller detailslagter.

På uddannelsen lærer du alt det grundlæggende om, hvordan man slagter, parterer og tilbedreder forskellige typer af kød. Du lærer også om god kvalitet, hvordan du betjener kunder og om god hygiejne.

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen til butiksslagter er bygget op af 3 dele:

  • Grundforløb 1 (Her skal du starte, hvis du kommer direkte fra 9. eller 10. klasse).
  • Grundforløb 2 (Her skal du starte, hvis du er fyldt 25 år, eller det er mere end et år siden, du afsluttede 9. eller 10. klasse.)
  • Hovedforløb*

* Hovedforløbet udbydes ikke på EUC Nordvest.

Tag grundforløbet på EUC Nordvest

Du kan tage hele grundforløbet til gourmetslagter på EUC Nordvest. 

På ug.dk kan du se hvor du kan tage hovedforløbet til gourmetslagter

Søg om optagelse

Sådan søger du om optagelse:

  • Kommer du direkte fra 9. eller 10. klasse, skal du søge om optagelse på optagelse.dk.
  • Er du under 25 år, og er det mere end et år siden, at du afsluttede 9. eller 10. klasse, skal du søge om optagelse på optagelse.dk.
  • Er du fyldt 25 år, skal du kontakte en vejleder fra vores Stifinder-team.

Mere info om optagelseskrav

Jane Hagelskjær
Jane Hagelskjær
Vejleder
Stifinderen
Mobil: 30106551

Om os

De tekniske erhvervsuddannelser udbyder uddannelser, kurser og efteruddannelse inden for en lang række fagområder.
Vi har fokus på at skabe praksisnær undervisning, så du bliver udfordret både med hænder og hoved.

Kontakt

Tekniske Erhvervsuddannelser
Kronborgvej 119 og Bjørnevej 9
7700 Thisted
Telefon: 99 19 19 19