Vælg din uddannelse
Tekniske Erhvervsuddannelser
MENU
Gourmetslagter

Gourmetslagter

– råt og godt!

På Nordic Food College har vi mange råvarer lige ved hånden. Blandt andet har vi kød gående nærmest uden for døren – som for eksempel vores Hereford-kvæg på Tyregård. En gourmetslagter arbejder med alt fra flotte udskæringer til pålæg og delikate færdigretter - og står klar til at vejlede kunderne om de enkelte produkter. På uddannelsen arbejder du med de forskellige slagtedyr – traditionelle som utraditionelle. Du lærer alt om råvarehåndtering, tilberedning og hygiejne undervejs. Produktudvikling, markedsføring og salg krydrer dit forløb, ligesom årets gang og traditioner i slagterfaget bliver synlige.

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen til gourmetslagter er bygget op af 3 dele:

  • Grundforløb 1 (Her skal du starte, hvis du kommer direkte fra 9. eller 10. klasse).
  • Grundforløb 2 (Her skal du starte, hvis du er fyldt 25 år, eller det er mere end et år siden, du afsluttede 9. eller 10. klasse.)
  • Hovedforløb*

* Hovedforløbet udbydes ikke på Nordic Food College.

På ug.dk kan du se hvor du kan tage hovedforløbet til gourmetslagter

Søg om optagelse

Sådan søger du om optagelse:

  • Kommer du direkte fra 9. eller 10. klasse, skal du søge om optagelse på optagelse.dk.
  • Er du under 25 år, og er det mere end et år siden, at du afsluttede 9. eller 10. klasse, skal du søge om optagelse på optagelse.dk.
  • Er du fyldt 25 år, skal du kontakte en vejleder fra vores Stifinder-team.

Mere info om optagelseskrav

Jane Hagelskjær
Jane Hagelskjær
Vejleder, Mentor
Stifinderen
Mobil: 30 10 65 51

Om os

De tekniske erhvervsuddannelser udbyder uddannelser, kurser og efteruddannelse inden for en lang række fagområder.
Vi har fokus på at skabe praksisnær undervisning, så du bliver udfordret både med hænder og hoved.

Kontakt

Tekniske Erhvervsuddannelser
Kronborgvej 119 og Bjørnevej 9
7700 Thisted
Telefon: 99 19 19 19