Skolemiljø

Uanset hvilken teknisk erhvervsuddannelse du vil starte på, så kan du være sikker på, at vi har et godt skolemiljø på EUC Nordvest.

Skolehjemmet

Flere elever vælger at bo på skolehjemmet, fordi de har lyst/brug for at flytte hjemmefra. For mange er det en rigtig god oplevelse både fordi de får mange nye kammerater og fordi det hjælper dem med at komme lidt nemmere igennem uddannelsen.

Læs mere om skolehjemmet

Kantine

Kantinerne på EUC Nordvest tilbyder hver dag sunde og lækre retter – og alt mulig andet godt.

Du kan f.eks. finde frisk frugt, drikkevarer, brød, salatbar, dagens ret og kage i kantinen.

Kantinen har sin helt egen Facebook-gruppe, hvor de hver uge præsenterer næste uges menu, så du ved, om du skal have madpakke med eller købe frokost i kantinen.

Bliv en del af kantinens Facebook-gruppe.

Faciliteter

De tekniske erhvervsuddannelser har internet over det hele og skolen råder over flere forskellige studiemiljøer, hvor du kan slappe af eller lave lektier. Flere steder er bordfodbold, sofaarrangementer, kafffeautomat m.m.

Det Hybride Læringscenter

Det Hybride Læringscenter bringer værkstederne og studiemiljøet tættere sammen. Der er sofaer, computere m.m., så du kan bruge området til at slappe af i loungen, lave lektier, gruppearbejde osv. Vi bruger også Det Hybride Læringscenter til oplæg og andre større arrangementer for såvel medarbejdere som elever.

Det Hybride Læringscenter er en del af studiemiljøet på Kronborgvej.