Vælg din uddannelse
Tekniske Erhvervsuddannelser
MENU
Danmarks bedste murerlærling

Danmarks bedste murerlærling

Anders vandt DM i Skills i kategorien murer

Anders Tonsgaard vandt konkurrencen for murerne ved DMI Skills 2014. Forud ligger mange timers forberedelse og opbakning fra såvel lærere, familie og mester.

Alle murerne fik udleveret deres opgave 14 dage før DM i Skills fandt sted, og det gave deltagerne mulighed for at øve sig – især den svære del, nemlig den bue, der skulle være over grillstedet.

”Alle deltagerne havde lavet opgaven 14 dage før konkurrencen, og i ugen op til var vi i Hjørring, hvor jeg lavede den igen. Så til sidst sad opgaven bare i hovedet på mig, og det tror jeg var med til at jeg vandt,” fortæller Anders Tonsgaard, som desuden tilføjer, at ”det har været rigtig sjovt at være med, og det er selvfølgelig fantastisk at vinde, for de andre var også rigtig dygtige”.

Dygtighed betaler sig

Anders fortæller, at det er dejligt, når man kan udføre et godt stykke arbejde, for det gør det nemmere at finde arbejde, når han er færdig med sin uddannelse.

Han tror også, at hans titel som årets bedste murerlærling 2014 kan få en positiv indflydelse på hans kommende arbejdsliv. Han siger selv:

”Hvis jeg engang vil starte mit eget firma, så bliver det nok nemmere at få kunder, når jeg kan sige, at jeg var Danmarks bedste murerlærling i 2014.”

Anders fik i marts 2014 sit svendebrev og er allerede blevet ansat i murerfirmaet Gunnar Kluasen A/S i Erslev, hvor han var i lære. Planen på nuværende tidspunkt er at blive i firmaet i hvert fald i de kommende 5 år.

Om os

De tekniske erhvervsuddannelser udbyder uddannelser, kurser og efteruddannelse inden for en lang række fagområder.
Vi har fokus på at skabe praksisnær undervisning, så du bliver udfordret både med hænder og hoved.

Kontakt

Tekniske Erhvervsuddannelser
Kronborgvej 119 og Bjørnevej 9
7700 Thisted
Telefon: 99 19 19 19