Vælg din uddannelse
Tekniske Erhvervsuddannelser
MENU
Skills stafetten

Skills stafetten

Skills Stafetten er grundskolernes udgave af DM i Skills. Elever fra 9. klasse har mulighed for at melde sig til konkurrencen, hvor de endelige vindere kommer med til erhvervsskolernes DM i Skills.

Samtidig med at elever og lærlinge fra landets erhvervsskoler dyster om at vinde DM i Skills kan elever fra grundskolens 9. klasser melde sig til Skills stafetten.

Sådan foregår Skills Stafetten

Alle 9. klasser kan stille med så mange hold, som de ønsker. Eneste krav er, at der skal være 3 på hvert hold og holdet skal bestå af begge køn.

Konkurrencen foregår ude på de enkelte skoler, hvor en lærer fra EUC Nordvest samt en vejleder vil komme. Læreren og vejlederen medbringer udstyr til konkurrencen og guider undervejs eleverne samt finder vinderne til slut.

Hvad konkurrerer man i?

Alle konkurrencer tager udgangspunkt i praktiske opgaver, som ligger op ad det, elever på erhvervsuddannelserne arbejder med. Dertil er der selvfølgelig tilsat en god portion sjov.

Opgaverne spænder vidt - måske skal evnerne til at piske æggehvider på tid testet eller hvor god man er til at skifte et dæk. Mulighederne er mange.

Vinderne af Skills Stafetten

Vinderne fra hver skole går videre til semifinalen som afholdes på EUC Nordvest hvert år i sept. og oktober.

Vinderne fra semifinalen fortsætter til den endelige finale som afholdes sammen med DM i Skills for elever og lærlinge fra erhvervsskolerne.

I finalen vil der være mange flotte præmier på spil - og ikke mindst æren!

Om os

De tekniske erhvervsuddannelser udbyder uddannelser, kurser og efteruddannelse inden for en lang række fagområder.
Vi har fokus på at skabe praksisnær undervisning, så du bliver udfordret både med hænder og hoved.

Kontakt

Tekniske Erhvervsuddannelser
Kronborgvej 119 og Bjørnevej 9
7700 Thisted
Telefon: 99 19 19 19