Vælg din uddannelse
Tekniske Erhvervsuddannelser
MENU
Har du mødt vores projektkoordinator, Hanne?

Har du mødt vores projektkoordinator, Hanne?

Hvis ikke kan du hilse på hende her, hvor hun fortæller lidt om sin baggrund:

Jeg har været ansat på EUC Nordvest siden 1. maj 2017. Her varetager jeg stillingen som projektkoordinator i EU-projektet ’Vejen til varige jobs gennem kompetenceløft’, hvor jeg har til opgave at hjælpe ufaglærte voksne i uddannelse. Det være sig både dagpengemodtagere og kontanthjælpsmodtagere, som pt. står uden for arbejdsmarkedet, det være sig faglærte, som er i arbejde men hvis uddannelse er forældet, og sidst men ikke mindst er det ufaglærte, som er i arbejde, men som har behov for et kompetenceløft fra ufaglært til faglært.

Jeg er selv uddannet industritekniker og produktionsteknolog og har i en årrække været ansat hos Oticon som henholdsvis miljøkoordinator, direktionsassistent og projektmedarbejder. Senest har jeg varetaget en stilling som kvalitets-/logistik- og planlægningsmedarbejder hos Kellpo.

Jeg har stor erfaring med den koordinerende rolle og med at hjælpe folk videre, og så har jeg ikke mindst en stor kontaktflade og et stærkt netværk i lokalområdet. Min erfaring og mit gode netværk bringer jeg nu i spil i arbejdet med at hjælpe en masse gode mennesker godt i vej.

For mig er det en kæmpe tilfredsstillelse at hjælpe så mange så muligt videre fra, at de står ved ”Start” og skal til at danne sig et overblik over de mange muligheder, og til at de passerer målstregen med et svendebrev i hånden. Og så giver det generelt bare utrolig meget mening for mig at kunne bidrage til, at vi får flere til at vælge en erhvervsuddannelse, så vi kan imødegå det stærkt stigende behov for faglært arbejdskraft på fremtidens arbejdsmarked.

Om os

De tekniske erhvervsuddannelser udbyder uddannelser, kurser og efteruddannelse inden for en lang række fagområder.
Vi har fokus på at skabe praksisnær undervisning, så du bliver udfordret både med hænder og hoved.

Kontakt

Tekniske Erhvervsuddannelser
Kronborgvej 119 og Bjørnevej 9
7700 Thisted
Telefon: 99 19 19 19