Vælg din uddannelse
Fjerritslev Handelsgymnasium
MENU
Praktik i udlandet

Praktik i udlandet

Vi lever i et internationalt samfund, så derfor fokuserer vi på, at give dig mulighederne for at komme i praktik i udlandet med PIU eller Erasmus+.

Vi lever i et internationalt samfund, og mange ender med at arbejde uden for landets grænser eller i en international virksomhed. 

Mange videregående uddannelse har af samme årsag derfor ofte et internationalt perspektiv. Vi vil gerne forberede dig på en fremtid i et internationalt samfund, så vi fokuserer også på internationale forhold i undervisningen på Fjerritslev Handelsgymnasium.

Gennem din uddannelse får du mulighed for, at:

  • Få større forståelse for den internationale udvikling
  • Få kendskab til arbejdet i internationale virksomheder
  • Få viden om international afsætning
  • Få kendskab til andre kulturer og sprog

Ekskursioner og studietur

I løbet af dine 3 år på handelsgymnasiet vil ekskursioner f.eks. i form af virksomhedsbesøg også være en del af undervisningen. 

I 3.g ligger den obligatoriske studietur, som altid går til udlandet. Studieturen er både en faglig og social rejse, og vil uden tvivl give dig mange spændende og sjove oplevelser.

PIU (Praktik i udlandet)

Når du tager en HHX, har du mulighed for at søge om at komme til udlandet i praktik efter din studentereksamen. Du kan være i praktik i op til to.

Praktikvirksomhederne ligger ofte i England eller Tyskland, men du har også mulighed for at finde praktikvirksomheder andre steder i verden.

Mere information om PIU

Erasmus+

I løbet af 2.g har du også mulighed for at søge om at komme 3 uger til Spanien via Erasmus+. Du tager af sted sammen med flere af dine kammerater og skal arbejde i en virksomhed i alle 3 uger - men vi skal selvfølgelig også ud at se lidt kulturelt.

Læs mere om praktik via Erasmus+

Trine Henriksen
Trine Henriksen
Uddannelsesleder
Fjerritslev Handelsgymnasium
Tlf: 99 19 19 19

Om os

Fjerritslev Handelsgymnasium er et moderne gymnasium, der udbyder tre studieretninger.
Vi er et mindre gymnasium, så du kan være sikker på, at hver elev er i fokus.

Kontakt

Fjerritslev Handelsgymnasium
Skovbrynet 9
9690 Fjerritslev
Telefon: 99 19 19 19