Vælg din uddannelse
Fjerritslev Handelsgymnasium
MENU
Brobygning

Brobygning

Overvejer du handelsgymnasiet efter grundskolen? Går du i 8., 9. eller 10. klasse, kan du komme i brobygning på Fjerritslev Handelsgymnasium.

Går du i 8., 9. eller 10. klasse, er der mulighed for at komme på introkursus eller brobygning på Fjerritslev Handelsgymnasium.

8. klasse

Alle elever i 8. klasse har mulighed for at komme på et introduktionskursus. Introduktionen varer almindeligvis 1 - 2 dage, og formålet er, at du får et kort indblik i, hvad det vil sige at gå på Fjerritslev Handelsgymnasium.

9. klasse

Alle elever i 9. klasse, der har lyst til at opleve dagligdagen og undervisningen på Fjerritslev Handelsgymnasium kan deltage i vores brobygningsforløb. Under dit besøg får du mulighed for at møde både undervisere og elever, som vil fortælle om vores studieretninger, aktiviteter, lektier, krav, fag, studietur osv.

Brobygning i 9. klasse varer en uge.

10. klasse

Brobygningsforløbet i 10. klasse er obligatorisk. Under dit besøg får du virkelig oplevet hverdagen på Fjerritslev Handelsgymnasium. Den første dag får du udleveret et skema, som du skal følge hele ugen. Skemaet ligner det, som 1.g'erne har, dvs. du kommer til at deltage i de timer og fag, som eleverne har. Du får også mulighed for både at tale med elever og undervisere, så du kan spørge om lektier, fester, fag, eksamen, opgaver osv.

Brobygning i 10. klasse varer en uge.

Tilmelding

Vil du gerne på et introkursus/brobygningsforløb på Fjerritslev Handelsgymnasium skal du tilmelde dig hos den UU-vejleder, som er tilknyttet den skole, du går på.

Mette Skydt Bjørndal
Mette Skydt Bjørndal
Rektor
Thisted Handelsgymnasium
Tlf: 99 19 19 19

Om os

Fjerritslev Handelsgymnasium er et moderne gymnasium, der udbyder tre studieretninger.
Vi er et mindre gymnasium, så du kan være sikker på, at hver elev er i fokus.

Kontakt

Fjerritslev Handelsgymnasium
Skovbrynet 9
9690 Fjerritslev
Telefon: 99 19 19 19