Vælg din afdeling
Fjerritslev Handelsgymnasium
MENU
Studievalg Nordjylland

Studievalg Nordjylland

Studievalgsvejlederen på Fjerritslev Handelsgymnasium kan hjælpe dig omkring valg af videregående uddannelse.

Som elev på Fjerritslev Handelsgymnasium vil du i løbet af din skoletid møde to forskellige vejledere, der kan fortælle dig om dine muligheder, når du skal planlægge din fremtid: Fjerritslev Handelsgymnasiums egen studiecoach og studievalgsvejlederen fra Studievalg Nordjylland.

Studiecoachen på Fjerritslev Handelsgymnasium kan hjælpe dig med alt, der har med din gennemførelse af gymnasiet at gøre. Studievalgsvejlederen ved til gengæld en hel masse om videregående uddannelse og erhverv. Hvis du derfor har brug for en afklaring af dine fremtidige muligheder for videregående uddannelse, er det din studievalgsvejleder, du skal henvende dig til.

Hvem er Studievalg Nordjylland?

Studievalg Nordjylland er et regionalt vejledningscenter under Uddannelsesministeriet. De har ansat vejledere, der har en bred viden om mulighederne for videregående uddannelse og erhverv i hele Danmark. 

Læs mere om Studievalg Nordjylland

Studievalg Nordjylland på Fjerritslev Handelsgymnasium

I løbet af din tid på Fjerritslev Handelsgymnasium kommer Studievalg Nordjylland på besøg flere gange for at holde oplæg om uddannelsessystemet, om valg af videregående uddannelse og erhverv, om ansøgning og optagelse på en videregående uddannelse mv.

Kontakt til studievalgsvejleder

Vejlederen har desuden træffetid på Fjerritslev Handelsgymnasium ca. en gang om måneden. I forbindelse med de faste træffetider har du mulighed for at få en individuel samtale om dine spørgsmål, overvejelser og ønsker i forbindelse med dit valg af videregående uddannelse. Træffetiderne kan ses på skolens opslagstavler. 

Du kan booke en tid på studievalg.dk/book. Her vælger du ”EUC Nordvest” på skolelisten. Dernæst vælger du dato og det tid og til slut angiver du dine kontaktoplysninger. Du får en kvittering for din booking pr. mail og siden en sms-påmindelse på dagen for træffetiden. 

Træffetider

Du finder træffetiderne på skolen.

Vejledningen er et tilbud til dig, og du er altid velkommen – også efter at du er færdig med gymnasiet.

Find selv informationer om videregående uddannelser

Der er mange ting, som du selv kan gøre for at få information om videregående uddannelse og erhverv. Du kan f.eks. bruge uddannelsesportalen UddannelsesGuiden.dk.

På UddannelsesGuiden kan du finde information om næsten alt, der har med uddannelse og erhverv at gøre. Du kan f.eks. finde ud af, hvordan forskellige uddannelser er opbygget, hvor du kan tage dem, og hvilke adgangskrav uddannelserne har. Der er også links til uddannelsesstedernes hjemmesider, hvor du kan finde mere detaljeret information om den uddannelse, du er interesseret i. 

Om os

Fjerritslev Handelsgymnasium er et moderne gymnasium, der udbyder de to studieretninger matematik/økonomi og markedsorienteret.
Vi er et mindre gymnasium, så du kan være sikker på, at hver elev er i fokus.

Kontakt

Fjerritslev Handelsgymnasium
Skovbrynet 9
9690 Fjerritslev
Telefon: 99 19 19 19