Vælg din afdeling
Fiskeriskolen
MENU
Praktik

Praktik

I praktikken får de praktiske færdigheder.


Når du er i praktik, bliver du oplært i de arbejdsfunktioner, som hører til uddannelsen. 

I praktikperioden vil du lære om:

  • Filetering
  • Grundtilberedninger som røgning, saltning og marinering
  • Tilberedning af specialiteter, færdigretter, fastfood og sushi
  • Kvalitetsvurdering
  • Vareindkøb
  • Beregning af udsalgspriser
  • Prismærkning
  • Regnskab
  • Eksponering
  • Kundebetjening (Salg & Service)
  • Sprog

Du skal selv finde en praktikplads

Du skal som udgangspunkt selv finde en praktikplads og indgå en skriftlig uddannelsesaftale med praktikstedet. Det kan være svært at finde en praktikplads, så du kan evt. få hjælp af vores uddannelseskonsulent på Fiskeriskolen.

Praktikpladser

Når virksomheder søger en elev, slår vi stillingen op her på siden.

Se hvilke virksomheder der søger praktikpladser lige nu:
 
Clausens Fisk, Århus 
 
Centrum Fisk, Rødovre
 
Fiskehuset Hornbæk
Tlf.: 49 70 04 37
 
Hvide Sande Røgeri
Tlf.: 97 31 18 99
 
HAV Torvehallerne, København
E-mail: info@hav.dk
 
Fiskemanden, Køge

Om os

Fiskeriskolen er Danmarks eneste fiskeriskole og vi udbyder uddannelser, kurser og efteruddannelse inden for blå erhverv.

Kontakt

Fiskeriskolen
Ærøvej 9
7680 Thyborøn
Telefon 96 91 92 30