Vælg din uddannelse
Fiskeriskolen
MENU

Alt godt fra fisk i storkøkkener

Valgte hold
Kursussted Fiskeriskolen Thyborøn, Ærøvej 9, 7680 Thyborøn
Varighed 2,0 dage
Deltagerpris 236,00 kr.
Pris for ledige 1450,50 kr.
Pris udenfor AMU-målgruppe 1450,50 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Beskrivelse Alt godt fra fisk i storkøkkener. Deltageren kan håndtere og opbevare fisk, der er frisk, forarbejdet eller koncerveret efter Fødevarestyrelsens gældelde hygiejneregler. Deltageren kan vurdere forskellige slags fisk ud fra kvalitet, sæson, økonomi, smag og nærringsværdi til brug i måltider, der er målrettet forskellige brugergruppers ønsker og behov. Deltageren kan tilberede velsmagende og indbydende retter med fisk, der fremhæver fiskens sensoriske egenskaber. Deltageren kan inddrage retter med fiske i kost- og menuplanlægning en til grupper med forskellige behov for ernæring, og kan i valget af fisk tage hensyn til de bedst egnede tilberedningsmetoder.
Kontaktperson Susanne Poulsen
Telefonnr 96919230
Email fiskeri@eucnordvest.dk
Minimum antal deltagere 10
Maksimum antal deltagere 16
Status Kontakt skolen
Fag til kurset:
Alt godt fra fisk i storkøkkener
Skolefagkode: 48007
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 236,00 kr.
Pris for ledige: 1450,50 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1450,50 kr.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod ufaglærte og faglærte personale som er beskæftiget med madfremstilling til interne og eksterne brugere/kunder.

Formål:
Deltageren kan vurdere og anvende forskellige slags fisk ud fra parametre som kvalitet, sæson, økonomi, smag og næringsværdi til brug i måltider, der er målrettet forskellige brugergruppers ønsker og behov.

Indhold:
Deltageren kan håndtere og opbevare fisk, der er frisk, forarbejdet eller konserveret, efter Fødevarestyrelsens gældende hygiejneregler. Deltageren kan vurdere forskellige slags fisk ud fra kvalitet, sæson, økonomi, smag og næringsværdi til brug i måltider, der er målrettet forskellige brugergruppers ønsker og behov. Deltageren kan tilberede velsmagende og indbydende retter med fisk, der fremhæver fiskens sensoriske egenskaber. Deltageren kan inddrage retter med fisk i kost- og menuplanlægningen til grupper med forskellige behov for ernæring, og kan i valget af fisk tage hensyn til de bedst egnede tilberedningsmetoder.

Om os

Fiskeriskolen er Danmarks eneste fiskeriskole og vi udbyder uddannelser, kurser og efteruddannelse inden for blå erhverv.

Kontakt

Fiskeriskolen
Ærøvej 9
7680 Thyborøn
Telefon 96 91 92 30