Vælg din uddannelse
Fiskeriskolen
MENU

Kvalitetssikring/mærkning af skånsomt fanget fisk

Fiskeriskolen Thyborøn, Ærøvej 9, 7680 Thyborøn
16. april 2020 13 ledige pladser
Kystfisker Kompaganiet A/S, Bådehavnsvej 9, 4220 Korsør
9. marts 2020 Valgt Optaget
Thorup Strand Fiskehus, Thorup Strandvej 329, 9690 Fjerritslev
27. februar 2020 Optaget
Valgte hold
Kursussted Kystfisker Kompaganiet A/S, Bådehavnsvej 9, 4220 Korsør
Startdato 9. marts 2020
Slutdato 10. marts 2020
Varighed 2,0 dage
Deltagerpris 252,00 kr.
Pris for ledige 1618,10 kr.
Pris udenfor AMU-målgruppe 1618,10 kr.
Undervisningstid 08:00-15:24
Beskrivelse Kvalitetssikring/mærkning af skånsomt fanget fisk Bemærk: Dette kursus afsluttes med en prøve.
Kontaktperson Susanne Pooulsen
Telefonnr 96919230
Email fiskeri@eucnordvest.dk
Kviknummer 78741048533-2005
Minimum antal deltagere 15
Maksimum antal deltagere 20
Status Optaget

Kurserne kan evt. udbydes som ambulerende kurser.

Fag til kurset:
Kvalitetssikring/mærkning af skånsomt fanget fisk
Skolefagkode: 48533
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 252,00 kr.
Pris for ledige: 1618,10 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1618,10 kr.

Målgruppe
Uddannelsesmålene retter sig primært mod faglærte og ufaglærte personer, som arbejder i fiskeriet, hvor der arbejdes med fangst og håndtering af fisk og skaldyr, der påtænkes markedsført med mærket for skånsomt fangede fisk.

Formål:
Du lærer på baggrund af viden om kvalitet, mærkning og salg af fisk og skaldyr at håndtere, mærke og sælge skånsomt fanget fisk og skaldyr.

Indhold:
På baggrund ad viden om kvalitet, og hvad der er afgørende for kvaliteten i fangsthåndteringen, kan deltageren sikre kvaliteten af egen fangst af fisk og skaldyr.- Håndtering af korrekt køling og isning, herunder indretning af fartøj- Ubrudt kølekæde/distribution- Effektiv afblødning, herunder indretning af fartøj - Hygiejne, herunder Fødevarestyrelsens minimumsregler for kvalitet, håndtering mv. Deltageren har kendskab til mærkningsordningen for skånsomt fanget fisk's formål og indhold. Deltageren kan desuden afdække årsager til fejl på råvaren, set fra et forbrugerperspektiv ¿ når fisken når frem til forbrugeren, og medvirke til at forebygge disse fremover i fangsthåndteringen.

Om os

Fiskeriskolen er Danmarks eneste fiskeriskole og vi udbyder uddannelser, kurser og efteruddannelse inden for blå erhverv.

Kontakt

Fiskeriskolen
Ærøvej 9
7680 Thyborøn
Telefon 96 91 92 30