Vælg din uddannelse
Fiskeriskolen
MENU
M/S Athene

M/S Athene

M/S Athene er Fiskeriskolens moderne undervisningsskib.


Det 24 m lange undervisningsskib, M/S Athene bliver brugt i rigtig mange forskellige undervisningssammenhænge. Det gælder f.eks. undervisning i motorpasning og sikkerhedskurser for erhvervsfiskere m.fl.

M/S Athene sejler også ud til organisationer og andre, der har brug for faciliteterne til afholdelse af øvelser, kurser m.m.

M/S Athene er et moderne undervisningsskib

M/S Athene indeholder alverdens moderne undervisningsfaciliteter. Fra skibets undervisningslokale, er det f.eks. muligt at styre radarens funktioner og elektroniske søkort. Styringen foregår via en projektor, som viser informationerne på et stort lærred i undervisningslokalet.

M/S Athenes størrelse betyder, at der er god plads til både elever og besætningen. Undervisningslokalet har bl.a. plads til 15 elever/kursister.

Nogle af de helt store fordele ved M/S Athene er desuden, at der er et meget lavt støjniveau og et rigtig godt indeklima.

Fakta om M/S Athene

M/S Athene er 24 m lang, 7 m bred og vejer ca. 180 GT. Skibet hører hjemme i Thisted og har kaldesignalet OVXT.

Udstyret på M/S Athene omfatter bl.a. navigationsudstyr, redningsudstyr og meget andet, som gør det til et moderne og kompetent undervisningsskib.

Klik på nedenstående billeder, hvis du vil se en udførlig teknisk beskrivelse af, hvad M/S Athene indeholder.

 

Om os

Fiskeriskolen er Danmarks eneste fiskeriskole og vi udbyder uddannelser, kurser og efteruddannelse inden for blå erhverv.

Kontakt

Fiskeriskolen
Ærøvej 9
7680 Thyborøn
Telefon 96 91 92 30