Vælg din uddannelse
EUC Nordvest
MENU
EUC Nordvest søger faglærer og/eller kørelærer til Transportcentret

EUC Nordvest søger faglærer og/eller kørelærer til Transportcentret

Faglærer og/eller kørelærer til Transportcentret søges til ansættelse pr. 1. januar 2020 eller snarest muligt

Vi søger en dygtig faglærer til vores Transportcenter på Bjørnevej i Thisted. Kan du svare ja på mindst to af disse spørgsmål, så er det måske netop dig, vi mangler i vores team:

  • Er du uddannet kørelærer med efterfølgende erfaring som kørelærer?
  • Er du en passioneret gods- eller buschauffør, der evt. har erfaring eller uddannelse fra lager, og brænder du for dit fag?
  • Har du lyst til at formidle din viden, faglighed og glæde ved faget videre til vores kursister og elever?

Vi tilbyder

Som faglærer i Transportcentret får du en alsidig hverdag fyldt med spændende udfordringer. Du bliver en del af et stærkt team af dygtige kollegaer og kommer til at arbejde i et undervisningsmiljø, hvor der fokuseres på udvikling, nye idéer og høj faglighed. Du er med din egen indstilling med til at forme og påvirke dit job, og mulighederne for såvel personlig som faglig udvikling er gode.

Vi søger
Vi søger en positiv, initiativrig og engageret kollega, der både kan bidrage med nye ideer og føre dem ud i livet. En energisk kollega, der brænder for sit fag, og som motiveres af sparring med kolleger, udvikling og nye udfordringer.

Din baggrund kan være, at du:

  • Er faglært gods- eller buschauffør med mindst 3 års erhvervserfaring fra branchen
  • Har arbejdet inden for branchen (transport/lager) i flere år og er villig til at opkvalificere dig til faglært niveau
  • Er kørelærer til D, C, C/E og har relevant og lang erhvervserfaring fra branchen

Herudover er det vigtigt, at du kan lide at ”være på”, og at du trives i rollen som underviser. Ligeledes skal du have lyst til at videreuddanne dig efter ansættelsen. Præcist hvad, der vil være aktuelt for dig, afhænger af din nuværende uddannelse og erfaring.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse pr. 1. januar 2020 eller snarest muligt.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Finansministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning
Ansøgningsfrist: søndag d. 15. december 2020

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet er på forhånd defineret med teksten Job1940. Send ansøgning her.

Yderligere information

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Mona Søe på telefon 9919 1910 eller 6126 1225.

Om EUC Nordvest
EUC Nordvest udbyder undervisning og andre ydelser inden for tekniske og merkantile erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, handelsgymnasium, landmandsuddannelsen, erhvervsfiskeruddannelsen, arbejdsmarkedsuddannelser og øvrige efter- og videreuddannelser. Vi er på EUC Nordvest ca. 280 ansatte fordelt på flere adresser i Thisted, Nykøbing Mors, Fjerritslev og Thyborøn.

 

Job

Vil du arbejde hos EUC Nordvest? Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning eller se, om der er en ledig stilling, der passer til dig.

Job på EUC Nordvest

 

Kontakt

Receptionens åbningstider er:
Mandag - torsdag fra kl. 7.30 - 15.30
Fredag fra kl. 7.30 - 14.00
Hovednummer: 99 19 19 19

Find adresser her