Vælg din afdeling
EUC Nordvest
MENU
EUC Nordvest søger økonomielev

EUC Nordvest søger økonomielev

Har du lyst til at uddanne dig inden for økonomi i en dynamisk og innovativ organisation? Så bliv økonomielev hos EUC Nordvest. Vi søger en dygtig økonomielev med tiltrædelse senest den 1. oktober 2018, men gerne før. Stillingen har arbejdssted på Kronborgvej i Thisted. Vi tilbyder dig en 2-årig kontoruddannelse med speciale i økonomi.

Som økonomielev hos EUC Nordvest vil du komme rundt i skolens økonomi- og lønafdeling. Du kommer til at beskæftige dig med diverse bogholderifunktioner, kreditorer, salgsfakturering, bankafstemninger, lønadministration, projektregnskaber og årsregnskab mm. Du vil også blive tilknyttet skolens reception, så der er tale om en alsidig stilling, hvor du kommer til at arbejde med mange forskellige opgaver og funktioner.

Vi er en travl arbejdsplads, der er i konstant udvikling – bl.a. arbejder administrationen med digitalisering og LEAN. Vi har, som ansatte på EUC Nordvest en uformel omgangstone, en bred kontaktflade og gode, engagerede kollegaer.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Kan arbejde struktureret og selvstændigt
  • At arbejdet med tal og IT er helt naturligt for dig
  • Er ansvarsbevidst
  • Er serviceminded og god til at samarbejde
  • Er fleksibel og i besiddelse af godt humør
  • Har bestået EUX Business eller HHX (suppleret med 5 ugers USF kursus)

Ansættelse

Aflønning sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK. Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge den opslåede stilling. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er den 7. august 2018.

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet skal udfyldes med: Job1801  Send ansøgning her

Yderligere information

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Laila Holm Vesterby tlf. 92729851 eller lhv@eucnordvest.dk.

 

Job

Vil du arbejde hos EUC Nordvest? Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning eller se, om der er en ledig stilling, der passer til dig.

Job på EUC Nordvest

 

Kontakt

Receptionens åbningstider er:
Mandag - torsdag fra kl. 7.30 - 15.30
Fredag fra kl. 7.30 - 14.00
Hovednummer: 99 19 19 19

Find adresser her