Vælg din uddannelse
EUC Nordvest
MENU
EUC Nordvest søger  økonomielev

EUC Nordvest søger økonomielev

Har du lyst til at uddanne dig inden for økonomi i en dynamisk og innovativ organisation? Så bliv økonomielev hos EUC Nordvest.

Vi søger en dygtig økonomielev med tiltrædelse den 5. august 2020. Stillingen har arbejdssted på Kronborgvej i Thisted.
Vi tilbyder dig en 2-årig kontoruddannelse med speciale i økonomi.


Om stillingen

Som økonomielev hos EUC Nordvest bliver du en del af skolens økonomi- og lønafdeling. Du vil hurtigt komme til at tage del i afdelingens opgaver, og vi sørger selvfølgelig for en god introduktion. Du kommer til at beskæftige dig med diverse bogholderifunktioner, kreditorer, salgsfakturering, bankafstemninger, lønadministration, projektregnskaber og årsregnskab mm.
Vi er en travl arbejdsplads, der er i konstant udvikling – bl.a. arbejder administrationen med Navision, Excel, Sharepoint og digitalisering
generelt. Vi har, som ansatte på EUC Nordvest en uformel omgangstone, en bred kontaktflade og gode, engagerede kollegaer.
Vi har en elevklub, hvor du på tværs af organisationen mødes med andre unge under uddannelse til både faglige og sociale events.

Vi lægger vægt på, at du:

• Har flair og interesse for økonomi og IT
• Kan arbejde struktureret og selvstændigt
• Er ansvarsbevidst
• Er serviceminded og god til at samarbejde
• Er fleksibel og i besiddelse af godt humør
• Har bestået EUX Business eller HHX

Ansættelse


Aflønning sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK. Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge den opslåede stilling. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning


Ansøgningsfristen er den 8. marts 2020. Vi holder samtaler løbende og forbeholder os muligheden for at ansætte vores kommende elev inden fristens udløb.
Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet er på forhånd defineret med teksten Job2005. Send ansøgning her.

Yderligere information


Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte:
Laila Holm Vesterby
Tlf. 92 72 98 51 / mail: lhv@eucnordvest.dk.

 

Job

Vil du arbejde hos EUC Nordvest? Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning eller se, om der er en ledig stilling, der passer til dig.

Job på EUC Nordvest

 

Kontakt

Receptionens åbningstider er:
Mandag - torsdag fra kl. 7.30 - 15.30
Fredag fra kl. 7.30 - 14.00
Hovednummer: 99 19 19 19

Find adresser her