Vælg din uddannelse
EUC Nordvest
MENU
EUC Nordvest søger skolehjemsassistent

EUC Nordvest søger skolehjemsassistent

På Skolehjemmet i Thisted og Kostskolen på Nordic Food College på Mors søger vi en skolehjemsassistent til at indgå i vores faste team af skolehjemsassistenter.

Jobbet

Vi ved, at elevernes oplevelser og trivsel på skolehjemmet har afgørende betydning for deres engagement og gennemførelse af deres uddannelse med et godt resultat.

Som skolehjemsassistent er du i høj grad med til at præge elevernes udfoldelsesmuligheder. Du indgår i et skolehjemsassistentteam, hvor man skiftes til at være på skolehjemmet. Når man er på arbejde, er man sammen med eleverne i hele arbejdstiden og er en meget synlig og nærværende medarbejder.

Det er et alsidigt job med masser af muligheder for aktiviteter.

Vi forventer, at du:

  • Deltager aktivt i samarbejde med de andre skolehjemsassistenter i at planlægge regelsættet på skolehjemmet samt planlægge, gennemføre og evaluere aktiviteter.
  • Motiverer eleverne til at tage initiativer og til at deltage aktivt i aktiviteter.
  • Er god til den svære samtale med den enkelte elev og besidder empati.
  • Holder opsyn med fælles lokaler, faciliteter og udstyr.
  • Er nærværende og har en at anerkendende tilgang i forhold til den enkelte elev og fællesskabet.
  • Kan instruere i f.eks. friluftsliv, inden- og udendørs idrætsaktiviteter.

Ansøgerprofil

Du brænder for at være sammen med de unge og er tillidsvækkende, udadvendt og synes, det er spændende at inspirere og udfordre eleverne både på de faglige og personlige områder. I jobbet er det yderligere vigtigt, at du kan fastholde en støttende og anerkendende dialog med de unge og ordene: tillid, samarbejde og retfærdighed skal give mening for dig. Det er altafgørende, at du er med på ideen om at være aktiv sammen med de unge.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på deltid med en ugentlig arbejdstid på minimum 15 timer. Arbejdstiden på skolehjemmet i Thisted er fra kl. 15.30-7.30 og på kostskolen på Nordic Food College fra kl. 15.10-22.00. Desuden skal du påregne weekendvagter i Thisted.

Tiltrædelse hurtigst muligt.
Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Finansministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning
Ansøgningsfrist: 8. december 2019

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet er på forhånd defineret med teksten Job1939. Send ansøgning her.

Der afvikles løbende ansættelsessamtaler.

Yderligere information

For yderligere information er du velkommen til at kontakte skolehjemsleder Michael H. Thomsen på tlf. 30106541 eller forstander Jonas Lundgren Bach Korsgaard på tlf. 30106530

Om EUC Nordvest

Om EUC Nordvest
EUC Nordvest udbyder undervisning og andre ydelser inden for tekniske og merkantile erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, handelsgymnasium, landmandsuddannelsen, erhvervsfiskeruddannelsen, arbejdsmarkedsuddannelser og øvrige efter- og videreuddannelser. Vi er på EUC Nordvest ca. 280 ansatte fordelt på flere adresser i Thisted, Nykøbing Mors, Fjerritslev og Thyborøn.

 

 

Job

Vil du arbejde hos EUC Nordvest? Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning eller se, om der er en ledig stilling, der passer til dig.

Job på EUC Nordvest

 

Kontakt

Receptionens åbningstider er:
Mandag - torsdag fra kl. 7.30 - 15.30
Fredag fra kl. 7.30 - 14.00
Hovednummer: 99 19 19 19

Find adresser her