Vælg din afdeling
EUC Nordvest
MENU
EUC Nordvest søger specialpædagogisk støttelærer

EUC Nordvest søger specialpædagogisk støttelærer

For os er det vigtigt at alle elever oplever succes, uanset hvilke forudsætninger de kommer med.


Om jobbet

Vi søger en specialpædagogisk støttelærer med primært arbejdssted på Bjørnevej, hvor vi blandet andet har uddannelserne inden for Byggeri, Strøm og IT.

Det er et job med mange spændende, pædagogiske udfordringer. Der er tale om støtte til elever med f.eks.  ordblindhed eller ADHD. Det kan være forskelligt fra elev til elev om støtte behovet er i værkstedsundervisningen eller i teori. I det daglige vil du indgå i et samarbejde med de underviser der er på uddannelserne og vores læsevejleder team.

Om dig

Vi forventer, at du har en erhvervsuddannelse og/eller læreruddannelse og/eller erfaring med specialpædagogisk støtte.

Det vigtigste er, at du har evnen og lysten til at arbejde sammen med eleverne på en anerkendende og tillidsskabende måde. Evnen til at skabe gode relationer til hver enkelt elev er helt afgørende.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelsesdato: Hurtigst muligt
Der er tale om en tidsbegrænset stilling på 30 timer/ugentligt med tiltrædelse hurtigst muligt. Stillingen ophører den 21/12 2018.

Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Finansministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning

Har du lyst til at være med til at gøre en betydende forskel for disse elever på deres vej gennem deres uddannelse, så send din ansøgning til os.  Der vil blive afholdt samtaler løbende.

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet skal udfyldes med: Job1807. Send ansøgning her.

Yderligere information

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Thomas Schlichting på tlf. 30106515.

 

Job

Vil du arbejde hos EUC Nordvest? Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning eller se, om der er en ledig stilling, der passer til dig.

Job på EUC Nordvest

 

Kontakt

Receptionens åbningstider er:
Mandag - torsdag fra kl. 7.30 - 15.30
Fredag fra kl. 7.30 - 14.00
Hovednummer: 99 19 19 19

Find adresser her