Vælg din uddannelse
EUC Nordvest
MENU
EUC Nordvest søger uddannelseschef til erhvervsuddannelserne inden for byggeri

EUC Nordvest søger uddannelseschef til erhvervsuddannelserne inden for byggeri

Stillingen bliver ledig i løbet af forsommeren og ønskes besat pr. 1. maj eller efter aftale.

Stillingen omfatter pædagogisk- og personaleledelse, delt budgetansvar samt ansvaret for eksekvering af institutionens strategier på området. Der er pt. 16 medarbejdere tilknyttet afdelingen og en samlet aktivitet på 130 årselever fordelt på erhvervsuddannelser, brobygnings- og introducerende forløb samt efteruddannelse og opkvalificering af faglærte. EUC Nordvest er UNESCO verdensmålsskole.

Vi søger en synlig og tydelig leder med dokumenteret ledererfaring. Du skal kunne motivere dine medarbejdere, og du skal forfølge intuitionens øverste mål om, at alle, uanset udgangspunkt, skal opleve succes med deres uddannelse og tid hos os.

Vi forventer, at du har erfaring med ledelse i en pædagogisk virksomhed. Ideelt har du enten en erhvervsuddannelse suppleret med relevant efteruddannelse eller en akademisk uddannelse med fokus på ledelse, organisation, økonomi og/eller kommunikation. Det er en fordel, hvis du har gennemført en pædagogisk uddannelse som f.eks. Pædagogisk diplomuddannelse, voksenunderviseruddannelse eller tilsvarende.

Løn og ansættelsesvilkår
Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Finansministeriet. Stillingen er uden højeste arbejdstid. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Stillingen er omfattet af 2 års prøvetid jf. reglerne i ansættelsesbekendtgørelsen ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse.

Ansøgning
Ansøgningsfrist 1. marts 2020.
Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet er på forhånd defineret med teksten Job2008. Send ansøgning her. 

Yderligere information
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte direktør Hans Chr. Jeppesen på hj@eucnordvest.dk. Angiv venligst uddannelseschef i emnefeltet.

 

Job

Vil du arbejde hos EUC Nordvest? Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning eller se, om der er en ledig stilling, der passer til dig.

Job på EUC Nordvest

 

Kontakt

Receptionens åbningstider er:
Mandag - torsdag fra kl. 7.30 - 15.30
Fredag fra kl. 7.30 - 14.00
Hovednummer: 99 19 19 19

Find adresser her