Vælg din uddannelse
EUC Nordvest
MENU
EUC Nordvest søger vikar til administrativ stilling på halv tid

EUC Nordvest søger vikar til administrativ stilling på halv tid

I forbindelse med EU-socialfondsprojektet ”Den erhvervsfaglige vej til succes” søger EUC Nordvest en barselsvikar for vores administrative medarbejder til en tidsbegrænset stilling på ½ tid. Er du derfor kontoruddannet eller er vant til arbejde med projekter, kvalitets- og effektopfølgning, så er stillingen måske noget for dig.

Arbejdet vil primært bestå i at være ansvarlig for al administrativt arbejde i forbindelse med EUC Nordvests deltagelse i projektet, herunder registrering i projektets PRV-system, klargøring af start- og slutskemaer samt timeregistreringer og kontrol. Desuden indbefatter stillingen assistance til både controller og projektleder. Her bliver der blandt andet tale om opfølgning på evalueringer, projektoutputs og effekter samt kvalitetskontrol. Endelig forventes det, at du kan være behjælpelig med diverse forefaldne opgaver inden for projektet.

Vi forventer, at du

  • Er effektiv og struktureret
  • Er omstillingsparat og fleksibel
  • Har gode kommunikations- og samarbejdsevner
  • Har flair for tal
  • Er god til at følge vejledninger
  • Har let til smil
  • Er indstillet på at løse forefaldne opgaver inden for projektet

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelsesperioden forventes af være fra 1. maj 2019 til 30. juni 2020, men dette aftales nærmere i forbindelse med ansættelsen. Mødetidspunkt aftales ligeledes i forbindelse med ansættelse.
Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Finansministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er torsdag den 21. marts kl. 12.

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Bemærk emnefeltet er på forhånd udfyldt med teksten Job1906. Send ansøgning her.

Yderligere information

For yderligere information er du velkommen til at kontakte projektleder Jane Holm Vinther på tlf. 99 19 19 19.

 

Job

Vil du arbejde hos EUC Nordvest? Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning eller se, om der er en ledig stilling, der passer til dig.

Job på EUC Nordvest

 

Kontakt

Receptionens åbningstider er:
Mandag - torsdag fra kl. 7.30 - 15.30
Fredag fra kl. 7.30 - 14.00
Hovednummer: 99 19 19 19

Find adresser her