Vælg din afdeling
EUC Nordvest
MENU
EUC Nordvest søger faglærer til data og kommunikationsuddannelsen

EUC Nordvest søger faglærer til data og kommunikationsuddannelsen

Brænder du for at motivere og arbejde med unge mennesker under uddannelse, og vil du være en del af et spændende undervisningsmiljø, så søger EUC Nordvest en faglærer til data og kommunikationsuddannelsen. Undervisningen er for grundforløbselever og forskellige brobygningsaktiviteter for 8-10 klasse.

Vi tilbyder:
En fast stilling som faglærer, hvor bliver du en del undervisningsteamet ”Strøm og IT”. Du vil få rig indflydelse på din egen dagligdag og et spændende og kreativt job. Foruden undervisning på data- og kommunikationsuddannelsen, vil dine arbejdsopgaver også være planlægning, udvikling og tilrettelæggelse af både teoretisk og praktisk undervisning.

Kvalifikationer:
Vi ønsker en kollega som:

  • Har en relevant erhvervsuddannelse inden for IT-området. Gerne kombineret med en videregående uddannelse, grundfagene engelsk og matematik.
  • Har en solid viden inden for operativsystemer, hardware, programmering og netværk
  • Har mod på og lyst til at undervise og kan forklare fagligt stof på en let tilgængelig måde.
  • Finder det spændende at arbejde med unge mennesker og har forståelse for deres forskellighed og dermed individuelle behov.   
  • Har min. 5 års relevant erhvervserfaring.
  • Har en almen baggrund svarende til niveauet i den gymnasiale fagrække i dansk og mindst ét relevant fag yderligere eller er villig til at opnå det inden for de første år af ansættelsen.
  • Kan formulere sig både skriftligt og mundtligt på dansk
  • Har gode engelsk- og matematikkundskaber. 

Tiltrædelse:
Vi ønsker stillingen besat pr. 1. august 2018.

Løn- og ansættelsesvilkår:
Aflønning vil ske i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Finansministeriet.  Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansøgning:
Ansøgning og CV sendes til hr@eucnordvest.dk. Der er ansøgningsfrist den 10. juni 2018

Vil du vide mere, kan du henvende dig til afdelingschef Thomas Schlichting på tlf. 30106515 eller via mail på ths@eucnordvest.dk

Om EUC Nordvest
EUC Nordvest udbyder undervisning og andre ydelser inden for tekniske og merkantile erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, handelsgymnasium, landmandsuddannelsen, arbejdsmarkedsuddannelser og øvrige efter- og videreuddannelser.  Vi er på EUC Nordvest ca. 280 ansatte fordelt på flere adresser i Thisted, Nykøbing Mors, Fjerritslev og Thyborøn.

 

 

Job

Vil du arbejde hos EUC Nordvest? Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning eller se, om der er en ledig stilling, der passer til dig.

Job på EUC Nordvest

 

Kontakt

Receptionens åbningstider er:
Mandag - torsdag fra kl. 7.30 - 15.30
Fredag fra kl. 7.30 - 14.00
Hovednummer: 99 19 19 19

Find adresser her