Vælg din afdeling
EUC Nordvest
MENU
EUC Nordvest søger faglærer til tømreruddannelsen

EUC Nordvest søger faglærer til tømreruddannelsen

Har du styr på tømrerhåndværket? Brænder du for at dele din viden med unge, lærelystne elever? Så er du måske lige netop dén, vi søger.

Tømreruddannelsen har et stærkt og engageret team af dygtige undervisere, hvor til vi søger en vikar, da et teammedlem har søgt orlov frem til udgangen af marts 2019. Det betyder, at vi mangler en motiveret tømrersvend der kan og vil sit håndværk. 

Af dig ønsker vi:

  • At du er faglært tømrer
  • At du har minimum 5 års erhvervserfaring inden for faget og gerne suppleret med konstruktøruddannelse eller lign.
  • At du kan trives i en travl og foranderlig hverdag.
  • At du trives i teams og samarbejdsrelationer.
  • At du har gode IT-brugerkompetencer.

Tiltrædelse                             
Der er tale om en tidsbegrænset vikarstilling i perioden 1. august 2018 til 29. marts 2019.

Løn- og ansættelsesvilkår:
Aflønning vil ske i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Finansministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansøgning:
Ansøgning og CV sendes til HR@eucnordvest.dk . Der afholdes løbende samtaler. Vil du vide mere, kan du henvende dig til afdelingschef Thomas Schlichting på tlf. 30106515 eller via mail på ths@eucnordvest.dk

Om EUC Nordvest
EUC Nordvest udbyder undervisning og andre ydelser inden for tekniske og merkantile erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, handelsgymnasium, landmandsuddannelsen, arbejdsmarkedsuddannelser og øvrige efter- og videreuddannelser. Vi er på EUC Nordvest ca. 280 ansatte fordelt på flere adresser i Thisted, Nykøbing Mors, Fjerritslev og Thyborøn.

 

 

Job

Vil du arbejde hos EUC Nordvest? Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning eller se, om der er en ledig stilling, der passer til dig.

Job på EUC Nordvest

 

Kontakt

Receptionens åbningstider er:
Mandag - torsdag fra kl. 7.30 - 15.30
Fredag fra kl. 7.30 - 14.00
Hovednummer: 99 19 19 19

Find adresser her