Vælg din afdeling
EUC Nordvest
MENU
Fiskeriskolen i Thyborøn søger en underviser

Fiskeriskolen i Thyborøn søger en underviser

Fiskeriskolen i Thyborøn søger en underviser til at indgå i de lærerteams, der forestår undervisningen af elever på uddannelserne til erhvervsfisker, fiskehandler, GF1 (Teknologi, byggeri og transport) og skolens efteruddannelsesaktiviteter.

Fiskeriskolen er ”one of a kind” i Danmark, så det kræver pionerånd at være om bord. Vi er udviklingsorienterede, servicemindede og stiller store krav til os selv om at have høj kvalitet i vores uddannelser.

Kvalifikationer

Du har din baggrund i fiskerisektoren/den maritime sektor.

Gerne alsidig fiskerierfaring og skipper parpier, stor erfaring med motor/maskinpasning, men vi er også åbne for andre tilgange. Du har gode formuleringsevner i skrift og tale samt evne og lyst til at lære nyt i forbindelse med skolens udvikling.

Har du ikke en pædagogisk uddannelse, skal du være villig til at deltage i en pædagogisk diplomuddannelse.

Din profil

Som person er du tillidsvækkende og har et optimistisk livssyn. Du kan lide at arbejde med unge mennesker og har stor rummelighed i forhold til forskellige elevtyper. Du sætter en ære i at få alle elever med samt i at udvikle den enkelte elev optimalt - både fagligt og personligt. Du har en naturlig autoritet og kan træde i karakter, når det er nødvendigt.

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde en spændende og udviklingsorienteret arbejdsplads, hvor fokus er på uddannelse af elever til de blå erhverv. 25 gode kollegaer der er passionerede inden for hver deres virkefelter. Vi interesserer os for din profession som underviser og arbejder målrettet med kompetenceudvikling. En skole med moderne faciliteter og beliggende tæt på de erhverv vi uddanner til.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse pr. 1. september 2018 på fuldtid.

Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Finansministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning

Din ansøgning skal sendes til digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet skal udfyldes med: Job1802  Send ansøgning her.

Vi skal have din ansøgning senest den 10. august 2018.

Yderligere information

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til forstander Søren Hyllen på tlf. nr. 30783472.

Om Fiskeriskolen

Fiskeriskolen er en del af EUC Nordvest, og vi sikrer veluddannet arbejdskraft til fiskerierhvervet og andre kystnære erhverv. Hvert år har vi ca. 600 elever og kursister på vores grund- og efteruddannelser. Vores hovedadresse er i Thyborøn, men med undervisningsskibet Athene kommer vi rundt i danske fiskerihavne.

 

Job

Vil du arbejde hos EUC Nordvest? Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning eller se, om der er en ledig stilling, der passer til dig.

Job på EUC Nordvest

 

Kontakt

Receptionens åbningstider er:
Mandag - torsdag fra kl. 7.30 - 15.30
Fredag fra kl. 7.30 - 14.00
Hovednummer: 99 19 19 19

Find adresser her