Vælg din afdeling
EUC Nordvest
MENU
Fiskeriskolen i Thyborøn søger skolehjemsassistent

Fiskeriskolen i Thyborøn søger skolehjemsassistent

Vi har mellem 20 og 50 elever boende på Fiskeriskolens skolehjem i en kortere eller længere periode. Skolehjemmet er et tilbud til vores elever på Erhvervsfisker- og Fiskehandleruddannelserne og langt de fleste vælger at bo på skolehjemmet.

Om stillingen:

Vi ved, at elevernes oplevelser og trivsel på skolehjemmet har afgørende betydning for deres engagement og deres mulighed for at gennemføre deres uddannelse med et godt resultat.

Som skolehjemsassistent er du således i høj grad med til at præge elevernes udfoldelsesmuligheder. Du er sammen med eleverne i hele din arbejdstid og en meget synlig og nærværende medarbejder, hvis vigtigste opgave er at tilrettelægge og gennemføre aktiviteter.

Det er et alsidigt job med masser af muligheder for aktiviteter.

Om dig:

  • Selvstændigt planlægger, gennemfører og evaluerer aktiviteter
  • Motiverer eleverne til at tage initiativer og til at deltage aktivt i aktiviteter
  • Holder opsyn med fælles lokaler, faciliteter og udstyr
  • Er nærværende og har en anerkendende tilgang i forhold til den enkelte elev og fællesskabet
  • Kan instruere i f.eks. friluftsliv, inde- og udendørs idrætsaktiviteter, PC-spil eller…

Du brænder for at være sammen med de unge og er tillidsvækkende, udadvendt og synes, det er spændende at inspirere og udfordre eleverne både på de faglige og personlige områder. En vigtig del af jobbet er, at kunne fastholde en støttende og anerkendende dialog med de unge og ordene, tillid, samarbejde og retfærdighed skal give mening for dig. Det er altafgørende, at du er med på ideen om at være aktiv sammen med de unge.

Ansættelse

Vi søger 1 eller 2 deltidsansatte skolehjemsassistenter.

Arbejdstiden ligger på skiftende hverdage i tidsrummet 16.00 til 07.00. Selve skolehjemsvagten slutter kl. 23.00, men det forudsættes, at man overnatter på skolen og kan tilkaldes ved akut opståede situationer.

Desuden skal du påregne vagter søndag aften i tidsrummet 17.00 til 07.00.

Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Finansministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning

Ansøgningsfrist: den 21. september 2018

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet skal udfyldes med: Job1806  Send ansøgning her.

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte forstander Søren Hyllen på tlf. nr. 9691 9230 for yderligere oplysninger.

 

Job

Vil du arbejde hos EUC Nordvest? Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning eller se, om der er en ledig stilling, der passer til dig.

Job på EUC Nordvest

 

Kontakt

Receptionens åbningstider er:
Mandag - torsdag fra kl. 7.30 - 15.30
Fredag fra kl. 7.30 - 14.00
Hovednummer: 99 19 19 19

Find adresser her