Vælg din afdeling
EUC Nordvest
MENU
EUC Nordvest søger gymnasielærer

EUC Nordvest søger gymnasielærer

Gymnasielærer til matematik, fysik, kemi, datalogi, finansiering og erhvervsøkonomi


På Teknisk Gymnasium Thisted og Thisted Handelsgymnasium søger vi undervisere til at undervise vores elever inden for matematik, fysik, kemi, datalogi, finansiering og erhvervsøkonomi.

Som underviser hos os bliver du en del af et inspirerende fagligt miljø med gode kollegaer og et godt arbejdsklima. Vores elever er motiverede med en stor lyst til at lære, så vi forventer, at du tilgår dine opgaver med ildhu og engagement - og som en selvfølge deltager aktivt i tværfagligt samarbejde og andre skolerelaterede aktiviteter.

Vi gør brug af de muligheder som Thy og Mors byder på til udvikling af vores faglige forløb og sociale aktiviteter for eleverne, som f.eks. virksomhedssamarbejde eller surfing for elever ved Cold Hawaii i Klitmøller.

Kvalifikationer

Relevant akademisk uddannelse inden for de nævnte fag med undervisningskompetence på gymnasialt niveau. Undervisningserfaring er en fordel, men ikke et krav.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes i et vikariat i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Finansministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold at søge stillingen. 

Som underviser på Teknisk Gymnasium og Handelsgymnasium får du din egen arbejdsplads, pc og gode muligheder for efteruddannelse inden for relevante fagområder.

Stillingen ønskes besat med start 6. august.

Ansøgning

Ansøgning og CV samt eksamensbeviser og relevante bilag sendes pr. mail til: HR@eucnordvest.dk senest den 22. maj 2018.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Kent Kjær Urup Hansen på tlf. 99 19 19 19.

Om EUC Nordvest

EUC Nordvest er en kombinationsskole, som bl.a. omfatter Handelsgymnasium, Teknisk Gymnasium, tekniske erhvervsuddannelser, EUD/EUX Business og Kursuscentret Vi er på EUC Nordvest ca. 280 ansatte fordelt på flere adresser i Thisted, Nykøbing Mors, Fjerritslev og Thyborøn.

 

Job

Vil du arbejde hos EUC Nordvest? Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning eller se, om der er en ledig stilling, der passer til dig.

Job på EUC Nordvest

 

Kontakt

Receptionens åbningstider er:
Mandag - torsdag fra kl. 7.30 - 15.30
Fredag fra kl. 7.30 - 14.00
Hovednummer: 99 19 19 19

Find adresser her