Vælg din afdeling
EUC Nordvest
MENU
Markedsføringsmedarbejder til EU-Socialfondsprojekt

Markedsføringsmedarbejder til EU-Socialfondsprojekt

Til et nyt spændende EU-Socialfondsprojekt ”Den erhvervsfaglige vej til succes” søger erhvervsskolerne i Region Nordjylland en kreativ og strategisk tænkende markedsføringsmedarbejder med tiltrædelse pr. 1. september 2017 eller efter aftale.


Nordjylland får hårdt brug for flere dygtige faglærte i fremtiden, hvis udviklingen og væksten i de nordjyske virksomheder skal fastholdes og øges. En del af udfordringen kan løses ved at få flere unge til at vælge - og ikke mindst gennemføre - en erhvervsuddannelse. Og netop de to mål er omdrejningspunktet i et stort og koordineret projekt på de nordjyske erhvervsskoler, der omfatter Erhvervsskolerne Aars, SOSU Nord, EUC Nord, Aalborg Handelsskole, AMU Nordjylland, Tech College Aalborg, Frederikshavn Handelsskole, Tradium Hobro og projekttovholder EUC Nordvest. 

En særlig indsats i projektet, som løber over tre år fra 2017 til 2020, er at udvikle en ”Ny fortælling – Ny profil” og fortælle om de muligheder uddannelserne rummer inden for både traditionsrige håndværksfag og helt nye fagområder.

Funktion og opgaver

Din primære funktion og opgave er at være med til at skabe en ”Ny fortælling – Ny profil” til Erhvervsskolerne i samarbejde med projektorganisationen og eksterne bureauer, der skal være med til at levere det ønskede markedsføringskoncept. Det skal ske i et tæt samarbejde med projektleder og projektgruppen. Derudover vil du indgå i projektets tværgående markedsførings- og kommunikative arbejde for alle institutionerne i partnerskabet.

Dine arbejdsområder:

 • Deltage i projektorganisationens møder
 • Varetage og facilitere gennemførelsen og implementeringen af den overordnede markedsføringsplan for projektet
 • Promovere projektet via proaktiv markedsføring, kommunikation og pressearbejde
 • Rådgive og bistå partnerskabet med at udvikle og implementere aktivitetsevents
 • Udvikle og producere fælles markedsføringsmaterialer og kommunikation til projektet hjemmeside, samt skolernes hjemmeside, intranet og sociale medier
 • Forestå administration og dokumentation af status på markedsføringsrelevant information til projektets afrapportering
 • Yderligere arbejdsområder kan tilføjes efter samråd med projektets styregruppe

Din arbejdsplads kan efter aftale placeres på en af partnerskolerne med kortest afstand til din bopæl, hvorfra du kan planlægge og udføre dine primære opgaver. Øvrige opgaver vil foregå i tæt samarbejde med projektlederen, projektgruppen og eksternt bureau, samt på tværs af skolerne i det regionale partnerskab.

Dine kvalifikationer og personlige egenskaber:

 • Er en god kommunikatør med solid erfaring inden for markedsføring og fremstilling af markedsføringsmaterialer
 • Er god til at motivere andre mennesker, er relationsskabende og har erfaring med og lyst til et bredt projekt/teambaseret arbejde
 • Kan arbejde struktureret med flere opgaver på samme tid og er god til at arbejde med deadlines
 • Tænker strategisk og kan hurtigt sætte sig ind i nye situationer og problemstillinger
 • Nem at samarbejde og være i dialog med og skifter ubesværet mellem at være lyttende og initiativtagende
 • Er udadvendt, kreativ og igangsættende
 • Har bil og er indstillet på at skulle arbejde i et stort regionalt projektpartnerskab

Ansøgning og vilkår

Ansøgningsfrist den 10.8.2017. Der afholdes løbende ansættelsessamtaler. Ansøgning, CV og relevante bilag sendes til projektleder Monica Klein på mk@eucnordvest.dk.

Aflønning i henhold til gældende bestemmelse og aftaler med finansministeriet. Stillingen er en tidsbegrænset projektstilling på 3 år. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

 

Job

Vil du arbejde hos EUC Nordvest? Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning eller se, om der er en ledig stilling, der passer til dig.

Job på EUC Nordvest

 

Kontakt

Receptionens åbningstider er:
Mandag - torsdag fra kl. 7.30 - 15.30
Fredag fra kl. 7.30 - 14.00
Hovednummer: 99 19 19 19

Find adresser her