Vælg din afdeling
EUC Nordvest
MENU
EUC Nordvest søger matematiklærer til Thisted Handelsgymnasium

EUC Nordvest søger matematiklærer til Thisted Handelsgymnasium

Brænder du for matematikfaget, vil du gerne dele rundhåndet ud af din viden, og kan du lide at arbejde med unge, lærelystne elever? Så er du måske lige netop dén, vi med lys og lygte søger.

Om os
Thisted Handelsgymnasium har et stærkt og engageret team af dygtige undervisere. Vi mangler blot en motiveret, ambitiøs og knivskarp talnørd - så er teamet fuldendt.

Vi søger en person, der brænder for sit fag, og som motiveres af at ”flytte” vores elever og gøre en forskel. Du er vild med at bringe virkeligheden ind i klasselokalerne i form af praksisnær undervisning, og du underviser med både stor faglighed, indlevelse og smittende energi. 

Om dig
Du har naturligvis en kandidateksamen i matematik, og herudover er det kun et plus, hvis du samtidig har et økonomisk fag eller et andet fag, der er relevant for den merkantile studentereksamen. Har du samtidig erhvervserfaring og undervisningskompetence inden for dit fag, vil vi nærmest ikke kunne få armene ned igen.

Har du lyst til at blive en del af vores fantastiske team, og er du det rette match for os, kan vi tilbyde en spændende, udfordrende og alsidig hverdag som fuldtidsunderviser på Thisted Handelsgymnasium. Du vil primært skulle undervise i matematik, men afhængig af hvad du ellers har med i din faglige ”rygsæk”, og hvad ønsker og forventninger du har til jobbet, vil vi forsøge at skræddersy den helt rette jobprofil i samarbejde med dig.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelsen er på fuldtid.
Ansættelsesdato er den 6. august 2018.
Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Finansministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning
Ansøgningsfrist: 27. juli 2018
Din ansøgning, CV og relevante eksamensbeviser skal sendes til skolen på mail til HR@eucnordvest.dk

Yderligere information
For yderligere information er du velkommen til at kontakte Rektor Mette Skydt Bjørndal på tlf. 51717571 eller på mail MSB@eucnordvest.dk

Om EUC Nordvest
EUC Nordvest udbyder undervisning og andre ydelser inden for tekniske og merkantile erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, handelsgymnasium, landmandsuddannelsen, fiskeriuddannelsen, arbejdsmarkedsuddannelser og øvrige efter- og videreuddannelser. Vi er på EUC Nordvest ca. 280 ansatte fordelt på flere adresser i Thisted, Nykøbing Mors, Fjerritslev og Thyborøn.

 

Job

Vil du arbejde hos EUC Nordvest? Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning eller se, om der er en ledig stilling, der passer til dig.

Job på EUC Nordvest

 

Kontakt

Receptionens åbningstider er:
Mandag - torsdag fra kl. 7.30 - 15.30
Fredag fra kl. 7.30 - 14.00
Hovednummer: 99 19 19 19

Find adresser her