Vælg din afdeling
EUC Nordvest
MENU
Morsø Landbrugsskole søger foderafløser

Morsø Landbrugsskole søger foderafløser

Morsø Landbrugsskole søger foderafløser til pasning af skolens landbrug

Morsø Landbrugsskoles skolelandbrug, Tyregården, huser et bredt udvalg af dyreracer til gavn og glæde for skolens elever. Vores skolelandbrug gør det muligt for os at undervise skolens elever i den praktiske forståelse af, hvordan man passer dyr, fodre, tilser, aflæser adfærd og i det hele taget omgås små som store dyr.

Tyregården er placeret i gåafstand fra skolen og består af et jordtillæggende på omtrent 50 hektar, som alt sammen er drevet af skolens elever. Dyreholdet består af heste, kaniner, køer, geder, krybdyr, fugle samt forskellige smådyr.

Det er vores elever, der i det daglige passer dyrene, men da eleverne ikke opholder sig på skolen i weekender, ferier samt på helligdage og enkelte hverdage, er vi på udkig efter en dygtig og engageret foderafløser, som har lyst til at blive en del af det team, der sikrer, at vores dyr bliver fodret, tilset og passet efter alle kunstens regler, når eleverne ikke er tilstede.

Stillingen er normeret til et månedligt gennemsnit på 25 timer, men varierer meget i forhold til sæson. Du skal således forvente, at arbejdstiden om vinteren typisk er ca. 4,5 timers arbejde pr. fodervagt/dag, mens den om sommeren er ca. 2 timer pr. fodervagt.

Din profil

Vi forventer, at du har en grundlæggende forståelse for pasning af dyr, og at du kan aflæse og forstå dyrenes adfærd samt trivsel. Du skal samtidig kunne arbejde selvstændigt og struktureret. Vi tilstræber at udarbejde vagtplaner i god tid, men vi forventer alligevel en vis fleksibilitet fra din side i forhold til vagtplaner og eventuelle ændringer af disse.

Løn og ansættelsesvilkår

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Finansministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet skal udfyldes med: Job1810  Send ansøgning her.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Yderligere information

For yderligere information er du velkommen til at kontakte Louise Kühn på dir. nr. 30106531.

 

Job

Vil du arbejde hos EUC Nordvest? Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning eller se, om der er en ledig stilling, der passer til dig.

Job på EUC Nordvest

 

Kontakt

Receptionens åbningstider er:
Mandag - torsdag fra kl. 7.30 - 15.30
Fredag fra kl. 7.30 - 14.00
Hovednummer: 99 19 19 19

Find adresser her