Vælg din afdeling
EUC Nordvest
MENU
EUC Nordvest søger underviser til programmering og informatik

EUC Nordvest søger underviser til programmering og informatik

På Teknisk Gymnasium Thisted og Thisted Handelsgymnasium søger vi en underviser til at undervise vores elever i programmering B og informatik C. 

Kvalifikationer
Relevant akademisk uddannelse (cand. scient., cand.it eller cand.polyt.) inden for de nævnte fag med undervisningskompetence på gymnasialt niveau, som eksempelvis uddannet kandidat i Datalogi, Informationsvidenskab, Robotics eller Humanistisk Informatik. Undervisningserfaring er en fordel, men ikke et krav.

Ansættelsesvilkår
Du ansættes i et vikariat i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Finansministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold at søge stillingen.
Som underviser på Teknisk Gymnasium og Thisted Handelsgymnasium får du din egen arbejdsplads, pc og gode muligheder for efteruddannelse inden for relevante fagområder.
Stillingen ønskes besat med start 1. august 2018.

Om Teknisk Gymnasium og Handelsgymnasiet
Teknisk Gymnasium Thisted og Thisted Handelsgymnasium er en del af EUC Nordvest, som bl.a. også de tekniske erhvervsuddannelser, EUD/EUX Business og et kursuscenter. Vi er ca. 300 ansatte fordelt på flere adresser i Thisted, Nykøbing Mors, Fjerritslev og Thyborøn.

Som underviser hos os bliver du en del af et inspirerende fagligt miljø med gode kollegaer og et godt arbejdsklima. Vores elever er motiverede med en stor lyst til at lære, så vi forventer, at du tilgår dine opgaver med ildhu og engagement - og som en selvfølge deltager aktivt i tværfagligt samarbejde og andre skolerelaterede aktiviteter.

Vi gør brug af de muligheder som Thy byder på til udvikling af vores faglige forløb og sociale aktiviteter for eleverne, som f.eks. virksomhedssamarbejde eller surfing for elever ved Cold Hawaii i Klitmøller.

Ansøgning
Ansøgning, CV og relevante eksamensbeviser sendes til HR@eucnordvest.dk senest d. 29. juli 2018. Ønskes yderligere oplysning kan uddannelseschef Kent Kjær Urup Hansen kontaktes på telefon 99191919.

 

Job

Vil du arbejde hos EUC Nordvest? Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning eller se, om der er en ledig stilling, der passer til dig.

Job på EUC Nordvest

 

Kontakt

Receptionens åbningstider er:
Mandag - torsdag fra kl. 7.30 - 15.30
Fredag fra kl. 7.30 - 14.00
Hovednummer: 99 19 19 19

Find adresser her