Vælg din uddannelse
EUC Nordvest
MENU
EUC Nordvest søger en vikar til undervisning i informationsteknologi

EUC Nordvest søger en vikar til undervisning i informationsteknologi

EUD- og EUX Business søger en dynamisk og inspirerende underviser, der gerne vil arbejde tværfagligt i et lærerkollegium, der er udviklingsorienteret og præget af godt samarbejde og lysten til at nå fælles mål.

Du skal have lyst til at arbejde med unge mennesker på en imødekommende og anerkendende måde, ligesom du skal være i stand til at opbygge en god relation til den enkelte elev.

Vi tilbyder dig at blive en del af en god samarbejdskultur og et godt arbejdsklima, og du får egen arbejdsplads stillet til rådighed.

Din ansættelse vil gælde undervisning på flere forskellige hold og niveauer i vores afdeling i Thisted såvel som i Nykøbing.

Kvalifikationer
Du skal have en relevant erhvervsuddannelse eller en læreruddannelse. Ansøgere med erfaring fra erhvervslivet vil blive foretrukket.

Ansættelsesvilkår
Ansættelse hurtigst muligt. Ansættelsen er på fuldtid og tidsbegrænset til 31. juli 2019.

Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Finansministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning
Ansøgning sendes til os hurtigst muligt, og der vil blive afholdt samtaler løbende.
Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet skal udfyldes med: Job1902 Send ansøgning her.

Yderligere information
For yderligere information er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Anne Mose på tlf. 21 03 37 77.

Om EUD- og EUX Business:
EUD- og EUX Business hører under hovedområdet Kontor, handel og forretningsservice og er en del af EUC Nordvest, som også udbyder HHX, HTX og tekniske erhvervsuddannelser. Vi er på EUC Nordvest ca. 280 ansatte fordelt på flere adresser i Thisted, Nykøbing Mors, Fjerritslev og Thyborøn.

 

Job

Vil du arbejde hos EUC Nordvest? Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning eller se, om der er en ledig stilling, der passer til dig.

Job på EUC Nordvest

 

Kontakt

Receptionens åbningstider er:
Mandag - torsdag fra kl. 7.30 - 15.30
Fredag fra kl. 7.30 - 14.00
Hovednummer: 99 19 19 19

Find adresser her