Vælg din afdeling
EUC Nordvest
MENU
EUC Nordvest søger opsøgende virksomhedskonsulent til Kursuscentret

EUC Nordvest søger opsøgende virksomhedskonsulent til Kursuscentret

Vi søger en passioneret opsøgende virksomhedskonsulent, som har mod og lyst til at gå foran og indgå i samarbejde med virksomheder, ledere og medarbejdere om at skabe gode resultater i lokalområdet.

Vi søger dig, der vil og kan:

 • Skabe og styrke god kontakt til lokale virksomheder og kommende kursister og du kender til vigtigheden af de gode relationer
 • Være med til at styrke virksomhedernes konkurrenceevne og bundlinje
 • Skabe værdi og fremtidssikre lokale virksomheder ved bl.a. at styrke medarbejdernes og ledelsens kompetencer. Du vil gerne være en foretrukken samarbejdspartner.
 • Du trives med en omskiftelig hverdag – og trives med udekørende/opsøgende besøg, hvor ingen dage er ens.
 • Du har et personligt drive, der skinner igennem i din måde at etablere relationer på og du kendetegnes som en foretrukken samarbejdspartner.
 • Du har gerne et stort kendskab til områdets virksomheder og du befinder dig godt i forskellige virksomhedskulturer. Det er faktisk det, der skaber en god hverdag for dig – at ingen er ens.

Opgaver

Som virksomhedskonsulent er din opgave først at afdække virksomhedernes uddannelsesbehov og derefter medvirke til at udvikle, markedsføre og igangsætte relevante arbejdsmarkeds- og individuelt tilrettelagte relevante kurser og tilpassede virksomhedsforløb. En stor del af arbejdet består i at have fokus på de gode relationer med kursister og virksomheder. 

Om Kursuscentret

Vi tilbyder spændende og udfordrende arbejdsopgaver, som du skal løse i et tæt, lærerigt og engageret samarbejde i et nyetableret konsulentteam samt en hel række dygtige undervisere, der har forskellige fagligheder og kompetencer. Vi har et højt humør og vi sætter pris på vores gode omdømme.

Du bliver således en del af et stærkt netværk, hvor du får mulighed for at opbygge mange gode relationer både internt på EUC Nordvest og eksternt med ledere og medarbejdere i de lokale virksomheder og uddannelsesinstitutioner, vi samarbejder med.

Om dig

Vi leder efter dig, der:

 • Kan se dig selv som en del af teamet på EUC Nordvest som opsøgende virksomhedskonsulent i lokalområdet. Vi brænder for det!
 • Brænder for at gøre en forskel og kan finde mening i at medvirke til kompetenceudvikling i lokaleområdet.
 • Er passioneret omkring opgaverne og drives af at skabe værdi for og sammen med andre.
 • Er nysgerrig og trives med udvikling og forandringer
 • Har gode kommunikationsevner, så du uden problem kan skabe dialog, samarbejde og danne partnerskaber med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere.
 • Har et godt overblik og kan planlægge dagens aktiviteter. Det går ofte stærkt!
 • Kan samarbejde og tage ansvar. Vi løfter i flok og spiser kage lidt for tit.
 • Kan arbejde i en åben struktur støttet af en rammesættende strategi

Baggrund

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse på min. erhvervsuddannelsesniveau, og gerne erfaring med konsulentarbejde – dette er dog ikke en betingelse. Det vigtigste er at du mener det med hjertet! Vores produkt er nemlig helhjertet og handler om mennesker.

Ansøgning

Send din ansøgning på mail vedlagt CV og relevante beviser til HR@eucnordvest.dk senest den 1. juni 2018. Ansættelse pr. 1. august 2018

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Mona Søe på tlf. 9919 1919.

Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Aflønning i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Finansministeriet.

 

Job

Vil du arbejde hos EUC Nordvest? Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning eller se, om der er en ledig stilling, der passer til dig.

Job på EUC Nordvest

 

Kontakt

Receptionens åbningstider er:
Mandag - torsdag fra kl. 7.30 - 15.30
Fredag fra kl. 7.30 - 14.00
Hovednummer: 99 19 19 19

Find adresser her