Vælg din uddannelse
Morsø Landbrugsskole
MENU
Er du under 25 år?

Er du under 25 år?

Du skal starte her, hvis du er under 25 år, og hvis det er mere end en år siden, at du afsluttede din 9. eller 10. klasse.

Nedenfor finder du informationer om, hvordan du starter på en erhvervsuddannelse, hvis du er under 25 år, og det er mere end et år siden, du tog din afgangseksamen fra 9. eller 10. klasse eller tilsvarende niveau.

Du starter på grundforløbets 2. del

Du bliver optaget direkte på det, der hedder grundforløb 2, når det er mere end et år siden, at du afsluttede grundskolens afgangsprøve, og du er under 25 år.

Grundforløb 2 varer 20 uger.

Du kan kun vælge om 2 gange

Fortryder du dit valg af uddannelse, kan du vælge om 2 gange. Det er med andre ord vigtigt, at du virkelig overvejer, om uddannelsen er noget for dig, og om du har lyst til at arbejde inden for faget, når du har fået dit svendebrev.

Hvis du har brug for at tale med en vejleder, før du vælger uddannelse, så kan du kontakte en UU-vejleder eller vores studiecoach på 99 19 19 19. 

Generelle optagelseskrav

  • Du skal have afsluttet 9. eller 10. klasse eller tilsvarende.
  • Du skal have minimum 02 i gennemsnit i fagene dansk og matematik i din afgangsprøve eller i en tilsvarende prøve.

Opfylder du ikke adgangskravene?

Opfylder du ikke de generelle krav, skal du opkvalificeres. Ring på tlf. 99 19 19 19 for at høre mere om, hvordan du bliver opkvalificeret.

Læs mere om optagelsesprøverne.

Opfylder du adgangskravene?

Du søger om optagelse på optagelse.dk.

Har du en underskrevet uddannelsesaftale, kan den umiddelbart sikre dig optagelse på en erhvervsuddannelse. 

Tag din uddannelse som eux

Hvis gerne vil kombinere din erhvervsuddannelse med fag på gymnasialt niveau, kan du vælge at tage din uddannelse som eux. En eux er bygget op som en erhvervsuddannelse, men giver generel studiekompetence og dermed adgang til flere videregående uddannelser.

Læs mere om eux

Om os

Morsø Landbrugsskole er en aktiv skole, der har godt fat i erhvervslivet og er en aktiv medspiller i det lokale samfund. Vi kalder det "lokal udvikling med lokale kræfter".
Vores elever vælger ofte os, fordi vi har et stort nærvær, fede faciliteter og lærerne er meget mere end bare lærere.

Kontakt

Morsø Landbrugsskole
Mosegårdsvej 10
7900 Nykøbing Mors
Telefon: 3010 6531