Vælg din uddannelse
Morsø Landbrugsskole
MENU
Om Morsø Landbrugsskole

Om Morsø Landbrugsskole

Morsø Landbrugsskole er en aktiv skole, der har godt fat i erhvervslivet og er en aktiv medspiller i det lokale byliv.

Sammenhæng mellem teori og praktisk arbejde

På Morsø Landbrugsskole mener vi, at teori og praksis skal hænge sammen. Derfor har vi selvfølgelig vores egen gård, Tyregården, som kun ligger 200 meter fra selve skolen. Gården er på 48 ha og bruges både i den daglige undervisning og til forskellige projektopgaver.

Morsø Landbrugsskoles samarbejdspartnere

For at sikre, at undervisningen er på forkant med udviklingen, har skolen en række samarbejdspartnere, bl.a. i form af lokale erhvervsvirksomheder inden for både landbrug og gartneri. Et samarbejde, der giver vores elever mulighed for at opleve erhvervet på nært hold under skoleopholdet.

Morsø Landbrugsskole er også et kursuscenter

Landbrugsskolen er også et kursuscenter, der bruges af mange forskellige typer virksomheder og foreninger. Som skole udvikler og afholder vi efteruddannelseskurser både som AMU-kurser og alm. IDV virksomhed.

Rammerne for vores kurser et flot Friis & Molke byggeri fra 1984, som i grundplan er formet som en 4 –længet gård. (Er optaget i Dansk Arkitekturguide)

Morsø Landbrugsskole er tæt på natur og by

Skolen har en attraktiv beliggenhed tæt på marker, fjord og strand og en afstand af kun 3 km til centrum af byen Nykøbing Mors, en aktiv handels- og kulturby midt i Limfjorden.

Pædagogisk ramme

I den pædagogiske ramme kan du læse, hvilke holdninger og værdier vi ønsker, skal kendetegne undervisnings- situationen og lærer/elev-relationen på Morsø Landbrugsskole. Den pædagogiske ramme er udarbejdet som en del af erhvervsskolereformen.

Download vores pædagogiske ramme

Om os

Morsø Landbrugsskole er en aktiv skole, der har godt fat i erhvervslivet og er en aktiv medspiller i det lokale samfund. Vi kalder det "lokal udvikling med lokale kræfter".
Vores elever vælger ofte os, fordi vi har et stort nærvær, fede faciliteter og lærerne er meget mere end bare lærere.

Kontakt

Morsø Landbrugsskole
Mosegårdsvej 10
7900 Nykøbing Mors
Telefon: 3010 6531