Om skolen

På Morsø Landbrugsskole udbyder vi uddannelser til dyrepasser, landmand, gartner og jordbrugsmaskinfører.

Morsø Landbrugsskole er beliggende i naturskønne omgivelser og vi har både egen maskinhal og marker, som vi bruger i undervisningen.

Har du hest, er det også muligt at opstalde den.

De fleste af vores elever bor på kostskolen, hvor der er et godt fællesskab, lektiehjælp, hyggelige aftner og naturligvis altid en lærer i nærheden - det minder faktisk lidt om at være på efterskole.

Har du spørgsmål til skolen, er du velkommen til at ringe på 99 19 19 19.

Louise Kühn
Studiesekretær

Jonas Lundgren Bach Korsgaard
Afdelingsleder
Morsø Landbrugsskole

Morsø Landbrugsskole er en aktiv skole, der har godt fat i erhvervslivet og er en aktiv medspiller i det lokale samfund. Vi kalder det "lokal udvikling med lokale kræfter".
Vores elever vælger ofte os, fordi vi har et stort nærvær, fede faciliteter og lærerne er meget mere end bare lærere.

Mosegårdsvej 10
7900 Nykøbing Mors