Morsø Landbrugsskole
Billedgalleri for Morsø Landbrugsskole

Vi har samlet en masse billeder af hverdagen og vores faciliteter på Morsø Landbrugsskole - dem kan du se nedenfor.

Vi har taget en masse billeder af Morsø Landbrugsskole, så du kan danne dig et godt indtryk af skolen, før du starter.

• Klikker du på hverdagen i billeder, kan du følge med i, hvad vi går og laver til daglig på Morsø Landbrugsskole.

Du kan også se vores videoer, hvor eleverne selv fortæller, hvordan det er at gå på skolen

Morsø Landbrugsskole er en aktiv skole, der har godt fat i erhvervslivet og er en aktiv medspiller i det lokale samfund. Vi kalder det "lokal udvikling med lokale kræfter".
Vores elever vælger ofte os, fordi vi har et stort nærvær, fede faciliteter og lærerne er meget mere end bare lærere.

Morsø Landbrugsskole
Mosegårdsvej 10