Morsø Landbrugsskole
Det sociale liv

Der er masser af socialt liv på Morsø Landbrugsskole. Vi synes, det er vigtigt, at vi kender hinanden og derfor laver vi mange aktiviteter sammen.

Elevråd

I elevrådet kan du være med til at bestemme, hvad der skal ske på Morsø Landbrugsskole. Elevrådet er bl.a. med til at planlægge arrangementer, mandagsmøder og så er elevrådet med til at komme med ønsker og forslag til, hvordan vores hverdag kan blive bedre.

Farmerfest

Farmerfesten er en fest for nuværende og tidligere elever, som vi afholder 2 gange om året. Det plejer at være en rigtig sjov og hyggelig aften, som både elever og lærere deltager i.

Kostskolen

Vi har vores helt egen kostskole, som du kan bo på gennem hele din uddannelse. Har du været på efterskole, så kender du til det stærke fællesskab, der opstår, når man bor sammen med sine kammerater - sådan er det også på vores kostskole.

Læs mere om kostskolen på Morsø Landbrugsskole

Fritidsaktiviteter

Morsø Landbrugsskole råder over både fitnessrum, idrætshal, bokart, ridebane og værksteder. I værkstederne kan du f.eks. arbejde med din bil, knallert eller cykel.

Alle skolens faciliteter kan du frit bruge i din fritid.

Morsø Landbrugsskole er en aktiv skole, der har godt fat i erhvervslivet og er en aktiv medspiller i det lokale samfund. Vi kalder det "lokal udvikling med lokale kræfter".
Vores elever vælger ofte os, fordi vi har et stort nærvær, fede faciliteter og lærerne er meget mere end bare lærere.

Morsø Landbrugsskole
Mosegårdsvej 10