Vælg din uddannelse
Morsø Handelsgymnasium
MENU
Morsø Handelsgymnasium

Morsø Handelsgymnasium

Vil du kombinere almen viden med internationale forhold, innovation eller økonomi?

På Morsø Handelsgymnasium kan du få en gymnasial uddannelse med speciale inden for internationale forhold, innovation eller økonomi. En hhx er alment dannende samtidig med, at du kan vælge at specialisere dig i fag, der er orienterede mod samfundet, internationale forhold, økonomi, kommunikation og innovation. 

En HHX er adgangsgivende til videreuddannelse

Med en studentereksamen fra Morsø Handelsgymnasium bliver du godt rustet til at læse videre på en videregående uddannelse.

Ligesom andre gymnasiale uddannelser, tager det 3 år at få en HHX-uddannelse, og i løbet af disse år på Morsø Handelsgymnasium vil du komme til at arbejde med en bred vifte af fag. Nogle vil være helt nye mens andre som f.eks. dansk, matematik og samfundsfag ligner dem, du allerede kender fra folkeskolen.

Du får med andre ord en specialiseret gymnasial uddannelse, som giver adgang til en lang række videregående uddannelser som f.eks. handelshøjskoler, universiteter, seminarer eller journalisthøjskolen.

Vi kender hinanden på Morsø Handelsgymnasium

På Morsø Handelsgymnasium er der ca. 200 elever, 20 lærere og 5 ansatte på skolens kontor og bibliotek. Det giver en tæt kontakt mellem elever og lærere, så du lærer hurtigt de andre elever og skolens personale at kende.

Andre elevers oplevelser

En studentereksamen fra Morsø Handelsgymnasium åbner døre til mange forskellige uddannelser. Vi har spurgt tidligere elever om, hvad de har brugt deres HHX til. Læs med og bliv inspireret.

Kenny Thomsen
Kenny Thomsen
Vicedirektør
Uddannelseschef for HHX
Tlf: 99 19 19 19

Om os

Morsø Handelsgymnasium er et moderne gymnasium, der udbyder tre studieretninger inden for økonomi, innovation og sprog.
Du vil opleve en varierende og anderledes undervisning, der fokuserer på virkeligheden.

Kontakt

Morsø Handelsgymnasium
Limfjordsvej 95B
7900 Nykøbing Mors
Telefon: 99 19 19 19