Vælg din uddannelse
Morsø Handelsgymnasium
MENU
Henriette - går i 2.g på den internationale linje

Henriette - går i 2.g på den internationale linje

"Jeg går i 2.g på den internationale studieretning. Jeg har spansk, afsætning og kulturforståelse som studieretningsfag. Derudover har jeg dansk og engelsk på A-niveau.

Mit yndlingsfag er kulturforståelse, fordi det er et spændende og anderledes fag, hvor man finder ud af en masse om fremmede kulturer. Man får en bedre forståelse for fremmede kulturer og måden man lever på i andre lande.

Før jeg startede på gymnasiet, gik jeg på Salling Efterskole. Før det gik jeg på Øster Jølby Folkeskole.

Det bedste ved HHX er de aktiviteter vi har sammen på tværs af klasserne, blandt andet dragebådssejladsen og vores årlige juleturnering i hallen. Festerne er også rigtig gode, og er med til at ryste folk sammen og skabe god stemning. Her på skolen kender alle hinanden, og folk er meget åbne og imødekommende overfor hinanden. Det er fedt, at klasserne er blandede på gangene og i fællesarealerne.

Lige nu er jeg i gang med ”erhvervscase”, hvor vi arbejder i grupper. Vi skal være ”konsulenter” for virksomheden STELTON A/S og analysere virksomheden og dens fremtidsudsigter. Det er spændende at arbejde med en konkret virksomhed. Generelt har vi en del afleveringer i fagene, så det gælder om at prioritere sin tid, hvilket jeg har lært ret hurtigt.

Livet på HHX er rigtig godt. Jeg har ikke på noget tidspunkt fortrudt mit valg. Jeg havde høje forventninger da jeg startede, og det er faktisk bare blevet bedre og bedre for hver dag. Når man hænger i fra starten af, så går det også godt med det faglige. Jeg har fået mange nye venner på skolen – både fra klassen og fra årgangen, men også fra de andre årgange. Jeg er også med i Festudvalget, og her møder man en masse nye mennesker og får nye venner.

Når jeg bliver student vil jeg gerne have et sabbatår, hvor jeg vil arbejde og ud og rejse, måske til Australien. Jeg har altid gerne villet være politibetjent, men efter ”karrieredagen” heroppe i sidste uge, hvor vi mødte en masse videregående uddannelser og virksomheder, har jeg fået øjnene op for de mange muligheder der er med en studentereksamen. Så nu overvejer jeg flere muligheder – måske på Universitetet. Det vil tiden vise – det gælder om at mærke efter til den tid, hvor valget skal tages.

Om os

Morsø Handelsgymnasium er et moderne gymnasium, der udbyder tre studieretninger inden for økonomi, innovation og sprog.
Du vil opleve en varierende og anderledes undervisning, der fokuserer på virkeligheden.

Kontakt

Morsø Handelsgymnasium
Limfjordsvej 95B
7900 Nykøbing Mors
Telefon: 99 19 19 19