Vælg din uddannelse
Morsø Handelsgymnasium
MENU
Magnus - læser til fysioterapeut i Holstebro

Magnus - læser til fysioterapeut i Holstebro

”Jeg dimitterede fra Morsø Handelsgymnasium i 2015, hvor jeg gik på den økonomiske linje.

Inden jeg valgte at tage en studentereksamen på HHX, var jeg meget i tvivl om, hvad der var det rigtige for mig. Efter en god snak med jeres søde lærer og studievejleder Tina, besluttede jeg mig for, at det var handelsgymnasiet jeg skulle springe ud i. Det har jeg ikke fortrudt på nogen måder! De 3 år på Morsø handelsgymnasiet var helt fantastiske, med masser af gode og sjove oplevelser med min dejlige klasse. Samtidig fik jeg en faglig viden, som gav mig muligheder for at komme ind på mit drømme studie. 

Efter jeg blev student, valgte jeg at tage et sabbatår, hvor jeg var så heldig at få et arbejde som pædagogmedarbejder i Glyngøre Børnehave. Det var et rigtigt godt år med nogle rigtig søde kollegaer og børn, hvor jeg fik et indblik i, hvordan det er at være ude på arbejdsmarkedet og ikke på skolebænken længere. 

Her i sommer kom jeg så ind på fysioterapeut uddannelsen i Holstebro, hvilket jeg er rigtig glad for. Jeg føler, at det er den helt rigtige uddannelse for mig, da jeg er meget fascineret af kroppens anatomi, dens bevægelse og omkring genoptræning. Det er også udfordrende, da der er rigtig mange nye latinske ord man skal huskeMin drøm som fysioterapeut er lige nu, at jeg rigtig gerne vil arbejde inden for sportens verden, men jeg synes også, at fysioterapi for børn virker meget spændende, nok på grund af, at jeg selv har arbejdet i en børnehave. 

Hvis jeg skal give jer og kommende HHX studerende et godt råd, så er det, at man skal gøre det bedste man kan, også selvom det ikke er lige nemt det hele. Så længe man gør sit bedste, så skal det nok gå ;)”

Om os

Morsø Handelsgymnasium er et moderne gymnasium, der udbyder tre studieretninger inden for økonomi, innovation og sprog.
Du vil opleve en varierende og anderledes undervisning, der fokuserer på virkeligheden.

Kontakt

Morsø Handelsgymnasium
Limfjordsvej 95B
7900 Nykøbing Mors
Telefon: 99 19 19 19