Vælg din uddannelse
Morsø Handelsgymnasium
MENU
Morten – går i 3.g på den økonomiske linje

Morten – går i 3.g på den økonomiske linje

"Jeg går i 3.g på den økonomiske studieretning. Jeg har virksomhedsøkonomi, international økonomi og finansiering som studieretningsfag. Derudover har jeg dansk, matematik og engelsk på A-niveau.

Mit yndlingsfag er virksomhedsøkonomi, fordi jeg godt kan lide at analysere regnskaber, og fordi jeg kan relatere opgaverne til virkeligheden. Jeg føler, at det er noget, jeg kan bruge i fremtiden.

Før jeg startede på gymnasiet, gik jeg et år på Skyum Idrætsefterskole. Før dét gik jeg på Dueholmskolen i 7. – 9. klasse og på M.C. Holm Skolen i 0. – 6. klasse.

Det bedste ved HHX er, at vi har et godt sammenhold i klassen, og at alle kommer godt ud af det med hinanden. Det er også dejligt, at man kan snakke med alle, uanset om man går på 1. 2. eller 3.g. Det er også nemt at få hjælp af lærerne, hvis man har brug for input til opgaver og afleveringer. Jeg er også glad for de sociale aktiviteter/emnedage, som f.eks. turneringer eller USA Today, hvor vi laver noget andet og sjovt sammen.

Livet på HHX er godt fordi vi bliver behandlet godt, og fordi der bliver taget hånd om tingene, hvis der er noget. Det er også godt at vi kan bruge alt det vi lærer her ude i virkeligheden, og at vi har rigtig mange muligheder, når vi bliver studenter til næste sommer. Nogle gange er hverdagen lidt presset pga. lange skoledage, mange lektier/ afleveringer, som skal laves samtidig med sport og fritidsjob, men man lærer hurtigt at planlægge sin tid. Og går det helt galt er lærerne gode til at hjælpe os.

Når jeg bliver student vil jeg måske have et sabbatår, og bagefter vil jeg læse videre på en videregående uddannelse i Århus. Måske går jeg direkte videre med at læse, det har jeg ikke helt besluttet endnu. Men det bliver i hvert fald Århus."

Om os

Morsø Handelsgymnasium er et moderne gymnasium, der udbyder tre studieretninger inden for økonomi, innovation og sprog.
Du vil opleve en varierende og anderledes undervisning, der fokuserer på virkeligheden.

Kontakt

Morsø Handelsgymnasium
Limfjordsvej 95B
7900 Nykøbing Mors
Telefon: 99 19 19 19