Vælg din afdeling
Morsø Handelsgymnasium
MENU
Brobygning

Brobygning

Er du elev i 8., 9. eller 10. klasse bliver du tilbudt at komme på introkursus eller brobygning på Morsø Handelsgymnasium.

Går du i 8., 9. eller 10. klasse, er der mulighed for at komme på introkursus eller brobygning på Morsø Handelsgymnasium.

8. klasse

Alle elever i 8. klasse har mulighed for at komme på et introduktionskursus. Kurset varer typisk 1 - 2 dage, hvor du får et ganske kort indblik i livet som elev på Morsø Handelsgymnasium.

9. klasse

Alle elever i 9. klasse, der har lyst til at opleve dagligdagen og undervisningen på Morsø Handelsgymnasium kan deltage i vores brobygningsforløb. Når du er på besøg kommer du til at møde møde både elever og undervisere, som vil fortælle dig om de forskellige studieretninger, de sociale aktiviteter, lektier, krav, fag osv.

Brobygning i 9. klasse varer en uge.

10. klasse

Brobygning i 10. klasse er obligatorisk. Når du deltager i brobygning på Morsø Handelsgymnasium, får du et godt indblik i, hvordan undervisningen og dagligdagen er på et handelsgymnasium. Du får mulighed for både at tale med elever og undervisere, så du kan spørge om lektier, fester, fag, krav, eksamen, opgaver osv.

Brobygning i 10. klasse varer en uge.

Når du besøger Morsø Handelsgymnasium

Når du kommer på besøg på Morsø Handelsgymnasium, får du på den første dag et skema, som viser hvilke fag, du skal følge mens du er i brobygning hos os. Skemaet minder meget om det, 1.g'erne har, dvs. du kommer til at stifte bekendtskab med fag, som du får det første år på handelsgymnasiet.

Tilmelding

Ønsker du at tilmelde dig til et introkursus/brobygning på Morsø Handelsgymnasium skal du gøre det via den UU-vejleder, som er tilknyttet den skole, du går på.

Om os

Morsø Handelsgymnasium er et moderne gymnasium, der udbyder tre studieretninger inden for økonomi, innovation og sprog.
Du vil opleve en varierende og anderledes undervisning, der fokuserer på virkeligheden.

Kontakt

Morsø Handelsgymnasium
Limfjordsvej 95B
7900 Nykøbing Mors
Telefon: 99 19 19 19