Vælg din afdeling
Morsø Tekniske Gymnasium
MENU
Det sociale liv på HTX

Det sociale liv på HTX

Vi er ikke så mange - men til gengæld har vi et sublimt fællesskab.

Morsø Tekniske Gymnasium hører til hos de øvrige ungdomsuddannelser på EUC Nordvest dvs. Morsø Handelsgymnasium og EUD og EUX Business. Derudover samarbejdes der med Morsø Gymnasium. Derfor kan vi tilbyde mange sociale aktiviteter, som også er med til styrke fællesskabet og vil give dig oplevelser, som du husker resten af livet.

Aktiviteter for både din hjerne og dit hygge-gen

Aktiviteterne og arrangementerne på Morsø Tekniske Gymnasium spænder vidt. Vil du udfordres fagligt kan du f.eks. melde dig til fx forskellige konkurrencer. Vil du hygge dig med kammeraterne efter skole, så er der alverdens sociale aktiviteter, du kan deltage i.

Har du lyst til at være med til at få medindflydelse på nogle af alle vores arrangementer, så meld dig ind i elevrådet.

Når vi arbejder intensivt, så sover vi på skolen

I 2.g og 3.g skal eleverne i grupper lave deres produktprototyper og eksamensrapporter i teknologi- og teknikfaget, og det er projekter, som eleverne traditionelt bruger rigtig meget tid på. Faktisk så meget tid, at det efterhånden er en tradition på EUC Nordvest, at eleverne under arbejdet får lov til at overnatte.

Resultatet af disse eksamensprojektuger er et højt fagligt niveau, viden og erfaring med samarbejde - og så selvfølgelig nogle eminente sociale oplevelser.

Om os

Morsø Tekniske Gymnasium er Nordvestjyllands naturvidenskabelige gymnasium.
Vi udbyder to spændende linjer.

Kontakt

Morsø Tekniske Gymnasium
Limfjordsvej 95B
7900 Nykøbing Mors
Telefon: 99 19 19 19