Vælg din afdeling
Morsø Tekniske Gymnasium
MENU
Arrangementer

Arrangementer

På Morsø Tekniske Gymnasium er der masser af muligheder for at deltage i sociale og faglige arrangementer.

Uanset om du er til sport, hjernevrideroplevelser, musik, hytteture eller oplevelsesture er der muligheder på Morsø Tekniske Gymnasium. Du vælger og deltager i det, du synes er sjovt.

Dragebådsregatta

Hvert år afholdes et dragebådsregatta for alle elever på Morsø Handelsgymnasium (HHX), Morsø Tekniske Gymnasium (HTX) og EUD og EUX Businesss. Dragebådsregattaen er en dag, hvor du, ud over at være med i sejladsen, kan deltage i dyster som skoletaskekast, ridning på en rodeotyr og quiz.  Hele dragebådsregattaen afsluttes med en stor fest for alle eleverne.

Fester og fredagscafé

Fester og fredagscafé: På Morsø Handelsgymnasium holde vi fester, fredagscafé og andre arrangementer med de øvrige uddannelser på skolen dvs. Morsø Handelsgymnasium, EUD og EUX Business og KUU. Vi har et festudvalg, der er meget aktivt og du som elev på Morsø Tekniske Gymnasium naturligvis er velkommen til at blive en del af.

Arrangementer med andre

Sammen med andre uddannelser i EUC Nordvest er Morsø Tekniske Gymnasium også med til at lave aktiviteter som f.eks. musik, idræt, oplevelsesture, hytteture, rejser og foredrag. Både undervisere og elever deltager i de fleste aktiviteter i løbet af året.

Du finder flere informationer om de forskellige arrangementer og aktiviteter på skolens opslagstavler.

Om os

Morsø Tekniske Gymnasium er Nordvestjyllands naturvidenskabelige gymnasium.
Vi udbyder to spændende linjer.

Kontakt

Morsø Tekniske Gymnasium
Limfjordsvej 95B
7900 Nykøbing Mors
Telefon: 99 19 19 19